De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Brood Harmonie van smaak en textuur Henk Snellink Marc de Wit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Brood Harmonie van smaak en textuur Henk Snellink Marc de Wit."— Transcript van de presentatie:

1 Brood Harmonie van smaak en textuur Henk Snellink Marc de Wit

2 Ambitie Als je je op doel concentreert vervagen de grenzen Als je je op de grenzen concentreert vervaagt het doel Aad van Nes Missie WP Haton b.v. is wereldwijd de meest succesvolle aanbieder van deegverwerkingsprocessen. Visie Wij willen de klant optimaal van dienst zijn door onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de geautomatiseerde broodproductie beschikbaar te stellen. Wij realiseren een meerwaarde door samen met onze klanten deegverwerkingsmachines te ontwikkelen waarbij het gehele proces centraal staat.

3 Smaak De gustibus non est disputandum

4 Smaak  Wie zijn wij  De organisatie  Goed brood  Productieproces van brood  Grondstoffen  Glutenvorming  Textuur  Begrippen De inspirator voor onze klanten! De specialist in… Deegverwerkingsmachines voor de bakkerij

5 Smaak  Wie zijn wij  De organisatie  Goed brood  Productieproces van brood  Grondstoffen  Glutenvorming  Textuur  Begrippen Communicatie in brood en niet in machines Van aanbod gestuurde productie.. Naar vraaggestuurde dienstverlening

6 Smaak  Wie zijn wij  De organisatie  Goed brood  Productieproces van brood  Grondstoffen  Glutenvorming  Textuur  Begrippen Tools Ingredients People Process Machines

7 Smaak  Wie zijn wij  De organisatie  Goed brood  Productieproces van brood  Grondstoffen  Glutenvorming  Textuur  Begrippen

8 Smaak  Wie zijn wij  De organisatie  Goed brood  Productieproces van brood  Grondstoffen  Glutenvorming  Textuur  Begrippen Proces Elke verandering in proces, recept of machine leidt tot verandering van textuur. Textuur is bepalend voor de smaak, het mondgevoel, de knapperigheid en de stevigheid.

9 Smaak  Wie zijn wij  De organisatie  Goed brood  Productieproces van brood  Grondstoffen  Glutenvorming  Textuur  Begrippen Hoofdgrondstoffen Meel – bloem Gist Zout Water Hulpgrondstoffen Broodverbetermiddelen Suiker Vetten – oliën Melkpoeder Eieren …

10 Smaak  Wie zijn wij  De organisatie  Goed brood  Productieproces van brood  Grondstoffen  Glutenvorming  Textuur  Begrippen Glutenvorming Onoplosbaar tarwe – eiwit Water Energie

11 Smaak  Wie zijn wij  De organisatie  Goed brood  Productieproces van brood  Grondstoffen  Glutenvorming  Textuur  Begrippen Textuur Bepalende factor voor de smaak Mondgevoel Knapperigheid, stevigheid, kauwbaarheid Dit zorgt voor smaak beleving

12 Smaak  Wie zijn wij  De organisatie  Goed brood  Productieproces van brood  Grondstoffen  Glutenvorming  Textuur  Begrippen C-cell meting voor textuur Foto boterhamVolume van de cellenAfmetingStructuurloopCellen in aantalHelderheid

13 Smaak  Wie zijn wij  De organisatie  Goed brood  Productieproces van brood  Grondstoffen  Glutenvorming  Textuur  Begrippen Korstkleur Korstgeaardheid Kruimkleur Kruimstructuur }

14 Strategie Niemand verdwaalt op een rechte weg Prijsstelling Concurrentiepositie

15 Organisatie Be the change you wish to see Ghandi

16 Marketing & Cultuur Deel je brood en het smaakt beter Deel je geluk en het wordt groter Phil Bosmans Met respect voor brood als cultuurdrager wordt het door ons ontwikkelde productieproces onder herkenbare namen als Crustica©, Baguetta™ en Classica™ op de markt gebracht.

17 Service The fundamental basis of exchange

18 Export Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald

19 Export Easy Toast


Download ppt "Brood Harmonie van smaak en textuur Henk Snellink Marc de Wit."

Verwante presentaties


Ads door Google