De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PRESENTS. Vanuit de jarenlange ervaring van CAR BENCH werd een nieuw en geavanceerd elektronische meetsysteem gelanceerd: CONTACT EVO Dit meetsysteem.

Verwante presentaties


Presentatie over: "PRESENTS. Vanuit de jarenlange ervaring van CAR BENCH werd een nieuw en geavanceerd elektronische meetsysteem gelanceerd: CONTACT EVO Dit meetsysteem."— Transcript van de presentatie:

1 PRESENTS

2 Vanuit de jarenlange ervaring van CAR BENCH werd een nieuw en geavanceerd elektronische meetsysteem gelanceerd: CONTACT EVO Dit meetsysteem werd ontwikkeld in samenspraak met de constructeurs en body shops om zo een gebruiksvriendelijk en kwalitatief hoogstaand produkt te bekomen. Deze twee waarden staan dan ook centraal bij elk produkt uit ons Car Bench gamma.

3 Contact Evo is gebaseerd op Windows XP software verbonden door 5 zelfbalancerende beweegbare meetarmen 330° 360° Alle functies en metingen worden gemakkelijk uitgevoerd door de in de arm geïntegreerde drukknoppen. Communicatie is via Bleutooth 3 Posities (0°, 45° und 90°) Vom 700 bis zum 1200 mm Driepotig blokkeringssysteem voor een snelle en stabiele werking ELEKTRONISCH MEET- EN HERSTELSYSTEEM “CONTACT EVO”

4 5 ARMEN ZONDER VERLENGSTUKKEN De armen zijn op 5 punten (assen) beweegbaar. Dit biedt de mogelijkheid om metingen uit te voeren over het gehele voertuig zonder van positie te veranderen én zonder het gebruik van enig hulp – of verlengstuk. Hoge nauwkeurigheid met tolerantie van +/- 0,5 mm wordt zelfs bereikt indien de arm volledig is uitgestrekt met een lengte van 2,5 meter en een diameter van 5 meter! Iedere bewerking of meting wordt uitgevoerd door een simpele druk op één van de 3 geïntegreerde drukknoppen in de arm. Dmv bleutooth worden deze bewegingen doorgestuurd naar uw PC!

5 Bovenop de driedelig telescopische pikkel kan het Contact Evo systeem ook op onze traversen geplaatst worden Flexibel en universeel

6 Contact Evo in actie

7

8 7 Basisstappen Op de volgende pagina’s tonen wij u de basisstappen voor iedere diagnose en herstelling van het chassis. De software gebaseerd op Windows XP biedt een grafische interactie, dwz gemakkelijk in gebruik! Om fouten tijdens belangrijke metingen te voorkomen wordt u begeleid door beelden waarop u altijd andere omgevingspunten rond het metingspunt kan bekijken.

9 1. Het gevensregister Op de startpagina van Contact Evo kan u de klantengegevens invullen aangevuld met verschillende info zoals gegevens van de wagen met referenties van de verzekeringsmaatschappij.

10 2. Reset to start The preliminary setting menu: Calibration, Alignement. Nu is het systeem klaar voor de uitmeting

11 3. Vrije metingen ContactEvo systeem laat ook toe om vrije metingen op te slaan, zonder data sheet en dit op de drie assen: X,Y en Z. Vrije metingen kunnen gebeuren op zijpanelen, dak, motor, schokdempers, bumpers, koplampen, etc.

12 4. Fouten? Onmogelijk... Om het exacte meetpunt te vinden van de datasheet, is er een bijhorende foto met rode pijl. Op deze wijze kan je makkelijk de plaats vinden waar je de tracer kan plaatsen.

13 4. Touching lightly Een duidelijk voorbeeld van een uitmeting dmv de balpunttracer.

14 4. Touching lightly Een duidelijk voorbeeld van hoe een vaste bout te meten dmv de balpunttracer.

15 4. Alternatieve uitmeting Een duidelijk voorbeeld van hoe een vaste bout te meten als controlepunt door het gebruik van de punttracer.

16 5. Check up test Al de laterale punten worden gemarkeerd met rode of groene kleur naargelang de punten al dan niet binnen de tollerantie van de constructeurs zit.

17 6. Begeleide herstelling De begeleide herstelling brengt het meetpunt binnen de tollerantie enkel door elke beweging op het scherm te volgen. Eens de herstelling is uitgevoerd, vindt u het punt automatisch in het centrum.

18 7. Working certification Het is mogelijk om de gegevens af te printen vóór en ná de reparatie. De meetpunten met hun tolerantie kunnen dan perfect bij het verzekeringsdossier bijgevoegd worden.

19 De Data komt rechtstreeks van de constructeur Al de beschikbare data komt rechtstreeks van de autoconstructeurs zelf. Car Bench data bank kwam niet tot stand door “reverse engineering” ( maw de wagen werd niet zomaar vanuit de markt aangekocht zonder supervisie van de constructeur). De filosofie van Car Bench bestaat dan ook uit wereldwijde samenwerkingsakkoorden met de constructeurs en dit op een lange termijn basis.

20 GSM: 0032 474 56 92 20 TEL: 0032 53 68 37 20 EMAIL: CARBENCH-BENELUX@INDUTEX.BECARBENCH-BENELUX@INDUTEX.BE Maatschappelijke zetel: Muilenstraat 267 1770 LIEDEKERKE BELGIUM


Download ppt "PRESENTS. Vanuit de jarenlange ervaring van CAR BENCH werd een nieuw en geavanceerd elektronische meetsysteem gelanceerd: CONTACT EVO Dit meetsysteem."

Verwante presentaties


Ads door Google