De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Secret garden, Floriadepark Venlo •Achter het opluchttheater in het Floriadepark in Venlo is een heestervallei gerealiseerd waar een grote verscheidenheid.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Secret garden, Floriadepark Venlo •Achter het opluchttheater in het Floriadepark in Venlo is een heestervallei gerealiseerd waar een grote verscheidenheid."— Transcript van de presentatie:

1 Secret garden, Floriadepark Venlo •Achter het opluchttheater in het Floriadepark in Venlo is een heestervallei gerealiseerd waar een grote verscheidenheid aan planten wordt gepresenteerd in een rustige setting.

2 Stiltetuin op de Floriade Een heestervallei waar een breed sortiment aan heesters wordt gepresenteerd in een rustige setting. Achter het openluchttheater op de Floriade in Venlo is een stiltetuin gerealiseerd. De kunstmatige heuvel is beplant met heestergroepen in grote ovalen. PlantenTuin Esveld is sterk betrokken geweest bij het tot stand komen van het rijk geschakeerde beplantingsplan.

3 Kleurrijke stoeltjes geven een leuk accent.

4 De bosrand is een natuurlijke begrenzing waar de beplanting op aansluit.

5 De klassieke vormentaal draagt bij aan het rustige, tijdloze karakter.

6

7 De plantvakken zijn relatief klein, maar door het continu veranderende perspectief van de wandelaar heeft de beplanting een grote impact.

8 Bij de grote tentoonstellingshal heeft Plantentuin Esveld geadviseerd over een geheel andere sfeer beplanting. Pioniers in een zonnige industriele omgeving, was de opgave.

9 Of hoe je met geringe middelen veel resultaat kunt boeken….

10 Buddleja is natuurlijk een echte pionierplant voor een zonnige standplaats.


Download ppt "Secret garden, Floriadepark Venlo •Achter het opluchttheater in het Floriadepark in Venlo is een heestervallei gerealiseerd waar een grote verscheidenheid."

Verwante presentaties


Ads door Google