De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Met de TCC op stap Een reis door de Baltische Landen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Met de TCC op stap Een reis door de Baltische Landen"— Transcript van de presentatie:

1 Met de TCC op stap Een reis door de Baltische Landen
Met een 4 daagse excursie naar St.Petersburg in Rusland. De reis vertrekt vermoedelijk tussen 10 en 20 mei

2 We gaan er iets moois van maken.

3

4

5 Duur van de reis De reis zal 43 of 44 dagen duren al naar gelang de overtocht van Klapeida in Litouwen naar de haven van Kiel in Duitsland

6 Landen die we bezoeken Duitsland Polen Litouwen Letland Estland
Rusland

7 Campings en Overtocht We bezoeken in totaal 17 campings 2 in Duitsland
3 in Polen 4 in Litouwen 3 in Letland 5 in Estland

8 Begroting van kosten: Camping gelden € 850,-
Overtocht naar Kiel. € 225,- auto + caravan Camper tot 8 meter. € 100,- Camper boven 8 meter. € 190,- Reis-routeboek etc. € 100,- Extra mogelijkheid tijdens de overtocht . 2 persoons binnenhut met stapelbed. € 205,- Slaapstoel € 50,-- (accommodatie verplicht.)

9 Vertrek en Aankomst De Reisleiding beslist hoe er vertrokken wordt en wanneer aan te komen. In principe rijden we 2 aan 2 . We rijden volgens een rijschema welke vermeldt staat in het reis en routeboek. Vertrek van de camping; de eerste 2 rijklaar maken en vertrekken, daarna maken de volgende 2 zich rijklaar en vertrekken, etc.

10 De reisleiding beslist.
De reisleiding zal de plaatsen toewijzen maar in principe sluiten we aan op binnenkomst . Als iedereen binnen is en u toch een andere plaats wilt dan is dit toegestaan mits de camping dit ook toestaat. Toon respect voor uw mede reizigers, en houdt u zich aan de afspraken. Dat hebben we dus goed afgesproken!

11 Rijschema

12 Het is geen West Europa U begeeft zich naar landen die zich nog maar sinds kort toeristisch ontwikkelen. Hou er rekening mee dat de wegen veelal slechter zijn dan bij ons. Ook de campings zullen niet altijd de gewenste accommodatie aanbieden. En de plaatsen zullen veelal kleiner zijn dan gebruikelijk.

13 Maar dat heeft ook zijn charmes.
De landen die wij bezoeken houden er van dat het schoon is en daar werken wij vanzelfsprekend aan mee. Wij houden ons aan de rusttijden van de camping en we houden altijd rekening met andere gasten.

14 Excursie Sint Petersburg
Vanuit onze camping in Toila waar we 6 nachten verblijven zullen wij deze excursie maken onder supervisie van Onze caravans, campers en auto's staan hier veilig . De excursie omvat het volgende: 3 nachten in 3*** Hotel Moscow incl. Ontbijt. 1 x diner in het hotel

15 2x lunch in restaurants 1x Folklore avond incl. diner Nederlandse gids tijden de excursies naar het Catharina paleis met het park, stadsbezichtiging met bezoek aan de Peter en Paul Vesting, bezoek aan de Hermitage, een rondvaart, op de weg terug een excursie in de Peterhof. Voldoende tijd om op eigen gelegenheid St.Petersburg te bekijken.

16 Kosten van deze excursie
De kosten bedragen voor hen die aankomen voor 28 mei in St.Petersburg € 450,- p.p. Dat is inclusief de bus van Toila, vica versa. Toeslag 1 persoonskamer is € 140,- Voor aankomst na 29 mei is er een toeslag van ca € 45,- p.p. Kosten Visum € 65,- p.p.

17 Niet vergeten !! Zorg voor een goede reis- en annulerings verzekering. Voor Rusland een apart bewijs aanvragen bij uw ziektekosten – verzekering. Controleer of u voldoende bent verzekerd in geval van repatriëring en ziekenhuisopname. Zorg voor goed materiaal op de weg, banden niet te oud en voldoende op spanning. U hebt kleding nodig voor warmte en kou! Neem niet te veel voedsel mee, dit is voordelig en goed verkrijgbaar in deze landen.

18 Hotel in Sint Petersburg op loopafstand van het centrum:

19 Extra mogelijkheid: Fietstour met gids door Berlijn ca 3,5 uur Kosten incl. fietsen € 22,-- p.p. Prenzlauer Berg Old Bath De Berlijnse Muur ´Scheunen´ district en ´Spandauer´ voorstad Berlin Dome Potsdamer Platz Brandenburg Tor Regeringspleinen Centraal Station

20 Verwacht betaalschema
1e termijn € 100,-- voor 2e termijn voor excursie € 100,-- voor 2e termijn voor ferry € 50,-- voor 3e termijn voor excursie € 415,-- voor 4e termijn voor camping € 850,-- voor Aanvulling per equipe ferry voor al naar gelang de overtochtprijs.

21 Uw eigen inbreng ! Wij zijn geen animatie team uw eigen inbreng wordt zeer op prijs gesteld denk aan. Jeux de Boulles Klootschieten Fietstochten Barbecue of pannenkoeken bakken Laat uw fantasie maar werken.

22 En ook dit nog ! Zorg er voor dat u een ACSI Card heeft !
Het kan handig zijn om een CCI card te hebben. Hou er rekening mee U bent niet op vakantie u bent namelijk op reis. Op de eerste camping het waarschuwingsformulier inleveren. Lees het reisreglement van de TCC door voordat u vertrekt.

23 Wensen of vragen ? Wij komen nog een keer samen voor het in ontvangst nemen van het route en reisboek dit kan in combinatie met de aanvraag van de visa voor Rusland. Wij wensen u allen een fijne reis toe Uw reisleiding Ria v.d.Aa en John Kuipers.


Download ppt "Met de TCC op stap Een reis door de Baltische Landen"

Verwante presentaties


Ads door Google