De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Energie Efficiency zonder dure aanpassingen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Energie Efficiency zonder dure aanpassingen"— Transcript van de presentatie:

1 Energie Efficiency zonder dure aanpassingen
Meer dan 50 % besparing op uw stroomrekening Schakel over van T8 naar T5 zonder verandering aan het armatuur

2 Een unieke kans om bij te dragen aan beperking van CO2 uitstoot
Elke KWh besparing betekent 300 gr minder CO2 in de atmosfeer!

3 Zelfs nieuwe gebouwen worden nog vaak op deze manier verlicht.
KENMERKEN Electro-Magnetic Ballast. Verbruikt 7-16 Watt Electronische Ballast Verbruikt ca. 1.2 Watts. T12 38mm Ø TL-buis vanaf 1930 T8 26mm Ø TL-buis gebruikelijk in 1980. T5 16mm Ø TL-buis vanaf het begin van 1990 maar… is korter en heeft een nieuw armatuur nodig (€€€!). werkt alleen met een electronisch voorschakelapparaat. In Europa worden in gebouwen die ouder zijn dan 3 jaar voor mer dan 90 % gebruik gemaakt van T8/T12 verlichtings systemen met electromagnetisch voorschakelapparaat. Zelfs nieuwe gebouwen worden nog vaak op deze manier verlicht.

4 OMDAT EEN T5 BUIS KORTER IS DAN EEN T8/T12 BUIS IS EEN ADAPTER NODIG.
Wat is Eco-Tubo®? EEN ADAPTOR DIE HET MOGELIJK MAAKT OM DE NIEUWE TECHNOLOGIE T5 TL-BUIZEN TE GEBRUIKEN IN BESTAANDE ARMATUREN (T8/T12). OMDAT EEN T5 BUIS KORTER IS DAN EEN T8/T12 BUIS IS EEN ADAPTER NODIG. DE ADAPTER BEVAT DE ELECTRONICA DIE NODIG IS VOOR DE NIEUWE GENERATIE T5. DE COMBINATIE VAN ADAPTER+T5 BUIS HEEFT DEZELFDE FUNCTIE ALS EËN SPAARLAMP.

5 Wat doet Eco-Tubo® ? HET REDUCEERT HET STROOMVERBRUIK MET DE HELFT.
HET REDUCEERT DE CO2 EMISSIE MET DE HELFT. HET GEEFT EEN BETERE LICHTKWALITEIT,DOOR WARMSTART, IS FLIKKERVRIJ EN GELUIDLOOS EN GEEFT GEEN STROBOSCOBISCH EFFECT.

6 Een economische- en ecologische oplossing
Bescherming van het milieu: Een T5 buis bevat 78 % minder glas en fosfor dan een T 8 buis. T5 buizen bevatten slechts 3 mg kwik tegenover 15 mg voor T12. Geen schadelijke straling door het ontbreken van electromagnetische ontlading. Lager verbruik en hogere efficiency reduceren uitstoot van CO2, SO2 en NO2. Besparingen in geld: Minimale installatiekosten. Geen aanpassingen aan installatie nodig. Werkzaamheden hoeven niet onderbroken te worden tijdens installatie. Lagere onderhoudskosten door langere levensduur van T5 buizen. Starters zijn niet nodig = besparing. Productiviteitsverbetering agv beter verlichting. Tot 50 % lagere stroomkosten

7 Verbruiks- en Luminous Flux Vergelijking
Vergelijkingsdata geverifieerd en getest door Applus+, report Number 09/ (kopie beschikbaar op download-sectie website)

8 4 x 36W met oude T8 vs. 4 x Eco-Tubo® EBM-128R

9 Eco-Tubo® Modellen en Specificaties
De T5 lampen welke onderdeel uitmaken van de Eco-Tubo® oplossing zijn beschikbaar in de volgende kleuren: 830 (warm white); 840 (cool white); 865 (day light)

10 Hoeveel bespaar ik en wat is de ROI?
Probeer onze Besparings- en ROI calculator, beschikbaar in “Downloads” op de website. It’s easy! Eco-Tubo® betaalt zichzelf normaal gesproken terug, door de besparingen, in minder dan 12 maanden, dus heeft het geen effect op uw jaarbudget. LEASE is ook mogelijk.

11 Hoe betrouwbaar is Eco-Tubo®?
De adapter heeft standaard een garantie van 2 jaar,uitbreidbaar naar 5 jaar, vraag naar de condities. Eco-Tubo® wordt internationaal verkocht sinds 2006 met meer dan 2 miljoen installaties. Eco-Tubo®’s continue inspanningen in Research, Development en Innovatie (R+D+i), geconcentreerd op een enkel product (EBM) maakt ons product het meest betrouwbare in de markt. Strenge en geldige EU T.U.V. Rheinland Nº CC , CE, EMC en SABS certificaten zijn beschikbaar op aanvraag. Elke EBM unit is getest op brandveiligheid voor 2 uur voor verpakking. QA wordt niet gedaan door steekproeven.

12 Installatie-instructies
2. Verwijder de oude buis 3. Verwijder de starter 1. Schakel de stroom uit 4. Onderbreek de PFC condensator indien aanwezig in het armatuur 5. Plaats Eco-Tubo® 6. Draai het in positie 7. Schakel de stroom weer in De gehele installatie duurt minder dan 3 minuten!

13 De efficientste manier om u verlichting te upgraden
Als u Eco-Tubo® installeert, moderniseert u in een keer uw verlichtingssysteem van het ouderwetse T8/T12 naar een nieuwe generatie T5 systeem met electronisch voorschakelapparaat. De efficientste manier om u verlichting te upgraden Geen vervanging van armaturen Eigen onderhoudspersoneel kan de vervanging uitvoeren Meer dan 50% besparing door betere energie-efficiency 2 jaar garantie op de adaptor (5 jaar optioneel) Langere levensduur van de T5 buis ( uur) Eco-Tubo® wordt geleverd met GE LongLast™ T5 buis.

14 Voor verdere details... DISTRIBUTED IN EUROPE EXCLUSIVELY BY SALESCRAFT, S.L. C/ María González Pondala, 10 Polígono Industrial de Somonte 33393 Gijón – Asturias - SPAIN Tel.: Fax:


Download ppt "Energie Efficiency zonder dure aanpassingen"

Verwante presentaties


Ads door Google