De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Personages in de show: Algemeen: - Grote groep werknemers en mensen in de maak in diverse varianten en ‘activiteiten’ - Inzet in grote groep wordt, in.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Personages in de show: Algemeen: - Grote groep werknemers en mensen in de maak in diverse varianten en ‘activiteiten’ - Inzet in grote groep wordt, in."— Transcript van de presentatie:

1 Personages in de show: Algemeen: - Grote groep werknemers en mensen in de maak in diverse varianten en ‘activiteiten’ - Inzet in grote groep wordt, in een zo eerlijk mogelijke verdeling, door Iris bepaald op basis van aangegeven voorkeur en kwaliteiten. - Je zingt altijd, tenzij dit voor een rol even niet handig is. - Bij kleinere rol is inzet in meer of mindere mate in de rest van de show gewoon mogelijk - Rolverdeling wordt in prof/kr overleg bekeken op basis van aanmelding, na beoordeling van kwaliteiten en wellicht op verzoek.

2 De Directeur Wel: Hele show in rol, veel verbeelding, mogelijk beetje extra zang Niet: Alle andere choreografieën

3 De werknemers: De voorman/vrouw Verkoopster/secretaresse Werkvolk algemeen Door bijna hele show in wisselende samenstelling in beeld Al dan niet dansen, afhankelijk van voorkeur en opstellingen Iris Wel: Rol in blok 1 en 2 (en 3?) Iets meer handelingen in dans/verbeelding dan algemeen Niet: Wel: Rol in blok 1, 2 en 5 Niet:

4 De ouders Wel: Rol in blok 2, (3), 4 en 5. Veel verbeelding Foto/filmopname Niet: (veel) dansen

5 De perfecte dochter Wel: Rol met veel verbeelding in blok 3, 4 en 5 Foto/filmopname Niet: Op podium in blok 1 en 2 (veel) dans

6 Overige klanten Wel: Rol in blok 2 OF blok 5 Verder inzet in grote groep Niet:

7 Prijsmeisjes Wel: Rol in blok 2: En shownummer en GE Meer dans Rest blokken in grote groep Niet: (deel van ) perfection

8 Kantinejuffen Wel: Rol in Blok 3 (Strange) Solo (3) Niet: Rest van blok 3 Extra dansen

9 Wat kun je verder zijn: - Mensmodellen: rol Genetic Engineering dans - Afgedankte of tweedehands modellen - Mensen in de maak: blobs, kale mensen - ‘Fans’ dochter in blok 4 (iedereen) - Figurant in filmpjes (oproep later) - Rollen rondom show (event. )


Download ppt "Personages in de show: Algemeen: - Grote groep werknemers en mensen in de maak in diverse varianten en ‘activiteiten’ - Inzet in grote groep wordt, in."

Verwante presentaties


Ads door Google