De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het evenement China Light Rotterdam is het grootste Chinese lichtspektakel dat ooit in Europa heeft plaatsgevonden. Tientallen Chinese kunstenaars toverden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het evenement China Light Rotterdam is het grootste Chinese lichtspektakel dat ooit in Europa heeft plaatsgevonden. Tientallen Chinese kunstenaars toverden."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het evenement China Light Rotterdam is het grootste Chinese lichtspektakel dat ooit in Europa heeft plaatsgevonden. Tientallen Chinese kunstenaars toverden het park aan de voet van de Euromast om tot een sprookjesachtig paradijs met lichtgevende en bewegende beelden. Spetterende lasershows, Chinese voorstellingen en Chinese culinaire hapjes laten je kennismaken met het magische China. Dé plek om te bezoeken in de donkere wintermaanden. China Light Rotterdam haalt de Chinese traditie van lichtfestivals naar Rotterdam. Over de herkomst van de lichtfestivals gaan vele verhalen de ronde. Al eeuwenlang worden op de vijftiende dag van de eerste Chinese maand lantaarns en lampionnen ontstoken om te bidden voor een goede oogst en Taiyi, de god van de hemel, gunstig te stemmen. Een andere sage vertelt over een god die de aarde in brand wilde steken om de mensheid te straffen. Een oude wijze man kwam met de oplossing om fakkels, lantaarns en vuurwerk te ontsteken. Toen de god dacht dat de aarde al in brand stond, liet hij de mensen met rust.

3

4 China light - Tot laat geopend ( van 17.00 tot 22.00) - Tickets ook online te koop ( €1-, korting bij een online bestelling) - Makkelijk bereikbaarheid (Metro, tram, bus, fiets, auto, lopen) - Samenwerking met bedrijven waarbij je een combikaart kan kopen. *Hotel SS Rotterdam (overnachting + kaarten chinalight) *Inntel Hotels (overnachting + kaarten chinalight) *Hostel ROOM (overnachting + kaarten chinalight) *Hotel newyork (korting ontvangen met entreekaarten van chinalight) Door de bovenstaande factoren zorgde chinalight voor gemak maar ook voor extra service. Succes volgens mij: -Unieke evenement -Betrokken worden in een andere cultuur -Unieke presentatie -Geen concurrentie -samenwerking met bedrijven rondom rotterdam -Rotterdam werd betrokken door licht elementen te plaatsen in andere parken en vijvers -2 maanden te bezoeken -Thema zoals kerst en valetijns werden ermee betrokken. -Nos journaal ( meer bezoekers te verwachten)


Download ppt "Het evenement China Light Rotterdam is het grootste Chinese lichtspektakel dat ooit in Europa heeft plaatsgevonden. Tientallen Chinese kunstenaars toverden."

Verwante presentaties


Ads door Google