De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wouter de Jong. 1. Cacao 2. Goji bessen 3. Maca 4. Kokos 5. Hennep 6. Aloë vera 7. Spirulina/AFA Blue-Green algae/chlorella 8. Zeewier (arame, wakame,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wouter de Jong. 1. Cacao 2. Goji bessen 3. Maca 4. Kokos 5. Hennep 6. Aloë vera 7. Spirulina/AFA Blue-Green algae/chlorella 8. Zeewier (arame, wakame,"— Transcript van de presentatie:

1 Wouter de Jong

2

3 1. Cacao 2. Goji bessen 3. Maca 4. Kokos 5. Hennep 6. Aloë vera 7. Spirulina/AFA Blue-Green algae/chlorella 8. Zeewier (arame, wakame, dulse, nori, hiziki, kelp) 9. Bijenproducten (honing/bee pollen/propolis/royal jelly) 10.Medicinale paddenstoelen: 11.Chaga, Reishi, Maitake, Shii-take, Coriolus, Agaricus Blazei, Cordyceps 12.Mangosteen/Noni 13.Marine phytoplankton (EPA/DHA) 14.Yacon 15.MSM 16.Camu-camu en Acerola

4 Samen met Reishi meest krachtige paddenstoel Inonotus obliquus Diamond of the Forest

5 Groeit in Noord – Siberië, Japan en Canada Temperatuur van -40 Inonotus obliquus “Mushroom of immortality”

6 Betula Alba – Witte Berk

7 The primary active compounds common to all medicinal fungi are the long-chain non-linear polysaccharides extracted from the indigestible cell walls of the mushroom fruit bodies and mushroom mycelium. Inonotus obliquus Alleen Chaga van een levende boom heeft het volledige spectrum van inhoudsstoffen. Chaga ontstaat op een wond van de boom en onttrekt alle gezonde vitaminen en mineralen. Receptors for β-glucan have been found on a number of immune cells including macrophage, natural killer cells and T and B lymphocytes.

8 Bèta-(1,3/1,6)D-glucaan

9

10 Honest Chaga Super High Grade

11 Betulinezuur Betuline - Triterpeen

12 Chagabetula® verbetert de kwaliteit van leven van iedereen, die op zoek is naar mogelijkheden om de gezondheid te verbeteren. Chaga werkt ontstekingsremmend, ontspant bij stress en geeft energie.

13  Al ruim 4600 jaar geleden gebruikten een groot aantal Aziatische volkeren Chaga, een geneeskrachtige zwam, om een gezonde balans in levensenergie (ofwel “chi”) te behouden, om langer jong, actief en gezond te blijven en om het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam te stimuleren. Met behulp van Chaga waren ze beter in staat om de aanvallen van virussen, bacteriën, schimmels en parasieten te weerstaan.  In deze natuurgeneeswijze werd Chaga op verschillende manieren gebruikt – men inhaleerde de rook, zette er thee van en vermaalde de gedroogde zwam tot poeder die vervolgens in een drankje werd verwerkt of in een zalf op de huid werd gesmeerd om verwondingen of uitslag te genezen.  De monnik Shen Nong, die wordt beschouwd als één van de grondleggers van de traditionele Chinese geneeskunde, zag Chaga als een buitengewoon geneeskrachtig middel omdat het zeer uiteenlopende maar vooral zeer effectieve homeopathische eigenschappen bezit. Sinds die tijd wordt het gebruikt als middel bij een groot aantal ziekten en aandoeningen, zoals virale infecties, maagzweren, het herstellen van hormonale balans en het ontgiften van het lichaam.  Zowel in China als in Japan drinken veel mensen om ziekten te voorkomen dagelijks een extract van Chaga in water of siroop, terwijl anderen de voorkeur geven aan het nemen van capsules of pillen.  Ook in de Russische cultuur wordt Chaga volop toegepast. In veel families wordt dagelijks Chaga-thee gedronken om het immuunsysteem gezond te houden, en om het lichaam te voorzien van de nodige mineralen en antioxidanten.  Pas aan het eind van de 60er jaren kwamen verhalen over deze geneeskrachtige zwam naar het Westen, onder andere door het boek “Kankerpaviljoen” van Nobelprijswinnaar Alexandr Solzjenitsyn. Daarin beschreef hij uitvoerig hoe hij, na kritiek op de oorlogsvoering van de Russen tijdens WO II en zelfs op Stalin persoonlijk, werd gearresteerd en werd verbannen naar een werkkamp. In het kamp kreeg hij maagkanker met uitzaaiingen naar de longen, lever en darmen. Hoewel de artsen hem opgegeven hadden kreeg hij, min of meer als experiment, dagelijks Chaga-thee – en tegen alle verwachtingen in genas hij.  Zowel in China als in Rusland en Japan is men er van overtuigd dat Chaga het lichaam niet alleen gezond houdt, maar dat het bovendien de ouderdomsverschijnselen afremt.  In Nederland wordt chaga vanaf 2007 gebruikt en is voor velen een ondersteuning bij het dagelijkse dieet. Chagabetula wordt anno 2011 in het moderne laboratorium van Akita Konno gereinigd en bereid voor menselijke consumptie. Het middel bevat geen drugs of grondstoffen die bij de wet zijn verboden.


Download ppt "Wouter de Jong. 1. Cacao 2. Goji bessen 3. Maca 4. Kokos 5. Hennep 6. Aloë vera 7. Spirulina/AFA Blue-Green algae/chlorella 8. Zeewier (arame, wakame,"

Verwante presentaties


Ads door Google