De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

: Brand op bs. De Stokland

Verwante presentaties


Presentatie over: ": Brand op bs. De Stokland"— Transcript van de presentatie:

1 22-10-2012: Brand op bs. De Stokland

2 De volgende ochtend: hoe is de situatie?
Hulp ouders Coördinatiegroep organisatie: gemeente, SKPO en een delegatie van school. Coördinatiegroep school: Dolmans (calamiteitendienst)

3 Beleving ouders en kinderen

4 Beleving team

5 Nieuwe uitdaging Zo snel mogelijk onderwijs hervatten.
Welbevinden van de kinderen. Veiligheid

6 Actieplannen Communicatie Inventariseren van de beschikbare ruimten
Meubilair Leermiddelen Schoonmaak van de ruimtes BSO: kinderen worden na schooltijd op locatie door Korein opgehaald en naar de Jupiterstraat gebracht. Overblijven En niet in de laatste plaats: waarborgen van de veiligheid van de kinderen

7 Plan van aanpak: de komende 2 weken
Groepen 1 en 2: morgen terug in eigen lokaal Groep 5b van Juf Simone: speellokaal Stokland

8 Locatie Regenboog Groep 3 (juf Nel en juf Annemarie)
Groep 5a (meester Mark)

9 Locatie Bongerd Groepen 4 (juf Esther/meester Ruud en juf Erica)

10 Locatie Ruijsdaelstraat
Groepen (juf Susan/meester Ruben, meester Mikel en meester Maarten): Units Ruijsdaelstraat (Harlekijn en Sonnewijzer) bij de Vijverberg. Kinderen komen met de fiets, er wordt naar een stallingsmogelijkheid gezocht.

11 Verkeersituatie Vanuit de gemeente : Kortste route is via het hertenkamp door de wijk. Oversteekpunten: Hendrik Veenemanstraat en de Europalaan. Deze worden morgen beveiligd door BOA’s.

12

13

14 En daarna? In week 45 ( week van 5 t/m 9 november) hopen de groepen 3 en 4 terug te keren naar het gebouw van de Stokland.

15 Hoe nu verder? Beleving kinderen.
Plannen voor de korte termijn: vooruitlopen is nog niet mogelijk. Er worden mogelijkheden onderzocht. Wanneer ontvangt u daar informatie over? Alle informatie gaat in principe via de website Ingrijpende veranderingen worden op een andere manier gecommuniceerd. Denk aan brieven, klassenouders of informatiebijeenkomsten zoals deze.

16 Aanvangstijden school
De schooltijden blijven ongewijzigd. In- en uitloop van max. een half uur. Ouders nemen afscheid van de kinderen op de speelplaats. De leerkracht neemt de eigen groep mee naar binnen.

17 Overblijven Verzoek: alleen overblijven als het strikt noodzakelijk is. Eten en drinken meenemen. Er worden de komende tijd geen soepjes gemaakt. Als de kinderen op een andere locatie overblijven moeten ze de overblijfkaartjes bij de leerkracht inleveren. De verkoop van kaartjes start a.s. maandag op locatie Stokland. Kinderen op locatie Regenboog en Bongerd eten met de eigen leerkracht.

18 Steunbetuigingen A.s. Vrijdag wordt er voor de groepen 4 t/m 8 een sportdag in de Bongerd verzorgd door Stichting Jeugd en Sport. De groepen worden om 8.45 uur verwacht in de Bongerd. De groepen 4 en 5 worden om uur in de Bongerd verwacht.


Download ppt ": Brand op bs. De Stokland"

Verwante presentaties


Ads door Google