De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

& Vele personen kiezen ervoor om een niet christelijke afscheids- plechtigheid te houden. Wij beschikken over een comfortabele ruimte die plaats.

Verwante presentaties


Presentatie over: "& Vele personen kiezen ervoor om een niet christelijke afscheids- plechtigheid te houden. Wij beschikken over een comfortabele ruimte die plaats."— Transcript van de presentatie:

1

2 &

3

4

5

6

7

8 Vele personen kiezen ervoor om een niet christelijke afscheids- plechtigheid te houden. Wij beschikken over een comfortabele ruimte die plaats kan bieden aan 120 personen.

9 Deze aula is een ideale manier om in intieme kring afscheid te nemen van de overledene. De plechtigheid kan ingevuld worden naar wens van de nabestaanden. De keuze van teksten, muziek en foto’s mag u zelf mee bepalen.

10 Wij bieden U de mogelijkheid om in intieme kring gebruikt te maken van een koffietafel. In ons zaaltje kunnen tot 40 personen plaats nemen.

11 Wij bieden U de mogelijkheid om in intieme kring gebruikt te maken van een koffietafel. In ons zaaltje kunnen tot 40 personen plaats nemen.

12 Wij beschikken over een uitgebreide selectie lijkkisten, bloemen,urnen, grafstukken en juwelen. We helpen U graag hierin een keuze te maken. De winkel is elke weekdag geopend van 14u00 tot 18u00 of op afspraak (zaterdag).

13 Wij beschikken over een uitgebreide selectie lijkkisten, bloemen,urnen, grafstukken en juwelen. We helpen U graag hierin een keuze te maken. De winkel is elke weekdag geopend van 14u00 tot 18u00 of op afspraak (zaterdag).

14 Wij beschikken over een uitgebreide selectie lijkkisten, bloemen,urnen, grafstukken en juwelen. We helpen U graag hierin een keuze te maken. De winkel is elke weekdag geopend van 14u00 tot 18u00 of op afspraak (zaterdag).

15 Wij beschikken over een uitgebreide selectie lijkkisten, bloemen,urnen, grafstukken en juwelen. We helpen U graag hierin een keuze te maken. De winkel is elke weekdag geopend van 14u00 tot 18u00 of op afspraak (zaterdag).

16 Wij beschikken over een uitgebreide selectie lijkkisten, bloemen,urnen, grafstukken en juwelen. We helpen U graag hierin een keuze te maken. De winkel is elke weekdag geopend van 14u00 tot 18u00 of op afspraak (zaterdag).

17 Wij beschikken over een uitgebreide selectie lijkkisten, bloemen,urnen, grafstukken en juwelen. We helpen U graag hierin een keuze te maken. De winkel is elke weekdag geopend van 14u00 tot 18u00 of op afspraak (zaterdag).

18 Wij beschikken over een uitgebreide selectie lijkkisten, bloemen,urnen, grafstukken en juwelen. We helpen U graag hierin een keuze te maken. De winkel is elke weekdag geopend van 14u00 tot 18u00 of op afspraak (zaterdag).

19 Wij verzorgen al het drukwerk zelf, ook het kleurendrukwerk. Met de modernste technieken kan er snel een rouwkaart of prentje gedrukt worden. Wij hebben een uitgebreide keuze van rouwkaarten en bidprentjes. Wij bezorgen de nabestaanden steeds een drukproef van zowel de kaart als het prentje.

20 Wij verzorgen al het drukwerk zelf, ook het kleurendrukwerk. Met de modernste technieken kan er snel een rouwkaart of prentje gedrukt worden. Wij hebben een uitgebreide keuze van rouwkaarten en bidprentjes. Wij bezorgen de nabestaanden steeds een drukproef van zowel de kaart als het prentje.

21


Download ppt "& Vele personen kiezen ervoor om een niet christelijke afscheids- plechtigheid te houden. Wij beschikken over een comfortabele ruimte die plaats."

Verwante presentaties


Ads door Google