De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

GfK SignificantKTO Vlaamse Gemeenschap -AgODI Directies (n=712) Vraag : In het algemeen hoe tevreden bent u over de dienstverlening door het … in al zijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "GfK SignificantKTO Vlaamse Gemeenschap -AgODI Directies (n=712) Vraag : In het algemeen hoe tevreden bent u over de dienstverlening door het … in al zijn."— Transcript van de presentatie:

1 GfK SignificantKTO Vlaamse Gemeenschap -AgODI Directies (n=712) Vraag : In het algemeen hoe tevreden bent u over de dienstverlening door het … in al zijn aspecten? 72% 0% 41% 4% 48% 1% 75% 1% 54% 2% Tevredenheid Uiterst tevreden Zeer tevreden Tevreden Niet echt tevreden Helemaal niet tevreden Schoolsecretariaten (n=555) Personeelsleden (n= 299)

2 GfK SignificantKTO Vlaamse Gemeenschap -AgODI Directies (n=712) Vraag : In welke mate maakt het werkstation/schoolbeheerteam van AgODI een goede indruk op u? 89% 1% 48% 12% 71% 5% 89% 2% 77% 3% Imago Schoolsecretariaten (n=555) Personeelsleden (n=280) Van toepassing Goed van toepassing Volledig van toepassing Helemaal niet van toepassing Niet echt van toepassing Weet niet / geen antwoord

3 GfK SignificantKTO Vlaamse Gemeenschap -AgODI Directies (n=712) Vraag : In welke mate heeft u vertrouwen in het werkstation/schoolbeheerteam van AgODI? 89% 0% 49% 6% 65% 2% 86% 1% 71% 1% Vertrouwen Schoolsecretariaten (n=555) Personeelsleden (n=297) Van toepassing Goed van toepassing Volledig van toepassing Helemaal niet van toepassing Niet echt van toepassing Weet niet / geen antwoord

4 GfK SignificantKTO Vlaamse Gemeenschap -AgODI Bemerkingen analyse Antwoordschalen ! De schaal voor tevredenheid is : ! De van toepassing schaal is : ! De gebruikte schalen bevatten 3 positieve ankerpunten. Door 3 gradaties van tevredenheid toe te kennen krijgen we een beter zicht op de mate van tevredenheid waarbij de Top2box (uiterst + zeer tevreden) een uitdrukking is van echte overtuiging. ! Deze schaal heeft ook het voordeel van geen neutrale categorie te hebben zodat we voor alle respondenten een mening hebben. ! Als laatste willen we er ook graag op wijzen dat deze schaal een gevalideerde schaal is en gebruikt wordt bij satisfactie onderzoek in de GfK groep Volledig van toepassing Goed van toepassing Van toepassing Niet echt van toepassing Helemaal niet van toepassing Uiterst tevreden Zeer tevreden TevredenNiet echt tevreden Helemaal niet tevreden

5 GfK SignificantKTO Vlaamse Gemeenschap -AgODI Bemerkingen analyse Interpretatie van de resultaten ! In de presentatie wordt gebruik gemaakt van de termen TOP2 en BOTTOM2. ! TOP2 = de 2 beste scores (uiterst tevreden + zeer tevreden OF volledig van toepassing + goed van toepassing) ! BOTTOM2 = de 2 slechtste scores (niet echt tevreden + helemaal niet tevreden OF niet echt van toepassing + helemaal niet van toepassing) ! Sommige vragen zijn multiple respons, wat betekent dat mensen verschillende antwoorden kunnen aanduiden, waardoor het totaalpercentage meer dan 100% kan bedragen ! Bij single responsvragen dient de optelsom 100% te zijn. Het kan dat er soms lichte afwijkingen zijn. Deze worden veroorzaakt door afrondingen. ! Tenzij anders vermeld, vormen de antwoorden van de hele steekproef de basis voor de resultaten. ! Significanties zijn steeds weergegeven ten opzichte van het totaalpercentage. Indien het % van een subgroep significant lager is dan het % van de totale populatie dan wordt dit met rood aangeduid. Is het % significant hoger dan wordt dit met groen aangeduid.


Download ppt "GfK SignificantKTO Vlaamse Gemeenschap -AgODI Directies (n=712) Vraag : In het algemeen hoe tevreden bent u over de dienstverlening door het … in al zijn."

Verwante presentaties


Ads door Google