De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie Heertjes. Over Heertjes, Ontzorger in de praktijk Heertjes is een facilitair adviesbureau dat zich vooral richt op (para)medische groepspraktijken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie Heertjes. Over Heertjes, Ontzorger in de praktijk Heertjes is een facilitair adviesbureau dat zich vooral richt op (para)medische groepspraktijken."— Transcript van de presentatie:

1 Presentatie Heertjes

2 Over Heertjes, Ontzorger in de praktijk Heertjes is een facilitair adviesbureau dat zich vooral richt op (para)medische groepspraktijken. Praktijken worden steeds groter, waardoor de behoefte aan het professioneel beheren van alle ondersteunende diensten groeit. Heertjes ondersteunt u bij het verbeteren van de kwaliteit, beoordeelt uw contracten en kijkt of deze marktconform zijn. Heertjes helpt u tot nieuwe overeenkomsten te komen met verbeteringen en vaak ook besparingen als resultaat.

3 De aandachtsgebieden van Heertjes  Afvalverwijdering  Automatisering  Beveiliging en brandbeveiliging  Energie  Gebouwonderhoud  Inkoopmanagement  Schoonmaakonderhoud  Telefonie (vast en mobiel)  Website (begeleiding)

4 Werkwijze  Kennismaking (telefonisch of op de praktijk)  Opdrachtverstrekking  Interview praktijkhouder/praktijkmanager  Rondgang binnen de praktijk (inventarisatie)  Verzamelen overeenkomsten en facturen  Uitwerken adviesrapport  Presentatie resultaten en bepalen vervolg

5 Succesverhalen "Bij de analyse heeft Heertjes onze huidige website bekeken en kwam tot de conclusie dat er veel te verbeteren valt. Doordat er uitgebreid gekeken werd naar alle verbeterpunten, kwam naar voren dat onze overeenkomst voor zoekwoordmarketing in combinatie met onze website helemaal geen zin had. Door dit op te zeggen en een nieuwe website te ontwikkelen op basis van de webrichtlijnen van de overheid, kunnen wij € 3.700,- per jaar besparen. Inmiddels begeleidt Heertjes dit traject en zal er over enige tijd een professionele website worden gelanceerd." Kim van Valkenburg, Praktijkmanager bij Dierenkliniek Europaplein Amsterdam:

6 Succesverhalen "Na een prettige kennismaking op de Dag van de Praktijkhouder (georganiseerd door Medisch Ondernemen) worden momenteel onze energiekosten, telefoonkosten, schoonmaak, groenonderhoud en andere zaken beoordeeld. We verwachten interessante resultaten en zijn tot nu toe bijzonder enthousiast. Dankzij Heertjes hebben wij ons namelijk al aangesloten bij Energie voor Praktijken, waardoor onze energie-inkoopkosten met 24% zullen dalen, oftewel bijna € 900,- op jaarbasis. Erg sympathiek is dat mijn huisadres ook mag deelnemen, dus ook daar ben ik voortaan verzekerd van een goed energiecontract. Frans Berkhout, Praktijkhouder bij Implantologie Amsterdam:

7 Succesverhalen De dienstverlening van leek Heertjes ons interessant om te noemen bij onze cliënten, maar omdat wij alleen tips willen geven waarvan onze relaties echt enthousiast worden, besloten wij eerst ons eigen kantoor onder de loep van Heertjes te leggen. Dit bleek een schot in de roos. Wij betaalden per jaar € 5.650,- aan afvalverwijdering en Heertjes liet ons weten dat het zonder kwaliteitsverlies ook voor € 1.332,- mogelijk is bij een betrouwbare organisatie. Helaas was onze overeenkomst kort geleden afgesloten en zou nog bijna vijf jaar doorlopen. Michael heeft echter de accountmanager op ons kantoor uitgenodigd voor een gesprek en wist te realiseren dat ons bestaande contract met terugwerkende kracht € 1.332,- per jaar zou gaan kosten. Dit bespaart ons € 21.591,60! Mr. Robert Meijer, Vennoot en praktijkadviseur bij Raadgevers Kuijkhoven:

8 Kosten analyse De facilitaire analyse levert u de volgende kansen op:  het verbeteren van de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening  het analyseren van uw contracten op inhoud  beoordelen of contracten marktconform zijn Het resultaat is een advies welke verbeteringen en/of besparingen er mogelijk zijn. Uit de analyse volgt een totaalbedrag aan mogelijke besparingen per jaar. U kiest vooraf tussen twee mogelijkheden: 1.Op basis van ons uurtarief à € 99,- 2.No cure no pay: U betaalt het bedrag van de totaal gevonden besparingen van één jaar. Wij kunnen met trots melden dat wij bij al onze opdrachtgevers meer hebben bespaard dan dat de analyse heeft gekost. De terugverdientijd is in de meeste gevallen minder dan één jaar.

9 Hartelijk dank voor uw aandacht. U kunt uw vragen stellen via: mjoosen@heertjes.nl 06-24690202 @heertjesadvies www.heertjes.nl


Download ppt "Presentatie Heertjes. Over Heertjes, Ontzorger in de praktijk Heertjes is een facilitair adviesbureau dat zich vooral richt op (para)medische groepspraktijken."

Verwante presentaties


Ads door Google