De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

LED verlichting heeft de toekomst De nieuwste generatie led-lampen steekt zo langzamerhand wereldwijd haar licht op. Duurzaam, energiezuinig en tegelijkertijd.

Verwante presentaties


Presentatie over: "LED verlichting heeft de toekomst De nieuwste generatie led-lampen steekt zo langzamerhand wereldwijd haar licht op. Duurzaam, energiezuinig en tegelijkertijd."— Transcript van de presentatie:

1 LED verlichting heeft de toekomst De nieuwste generatie led-lampen steekt zo langzamerhand wereldwijd haar licht op. Duurzaam, energiezuinig en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu: de grote voordelen van Actie Groenlicht ledverlichting blijven ook in politiek Den Haag niet onopgemerkt. Groen Links kamerlid Kees Vendrik verzocht minister Cramer (VROM) onlangs dan ook om de overheid zo snel mogelijk van hoog tot laag te laten overstappen op ledverlichting. Minister Cramer antwoordde plannen in die richting op korte termijn uit te gaan voeren: De ambitie is om in 2020 ruim 30 procent energiebesparing te realiseren op het gebied van openbare verlichting. Intussen roept Minister Cramer iedereen op om zich aan te sluiten bij de koplopers. Zet het licht op groen voor groene verlichting!

2

3 Organisatiestructuur SALED HOLDING EUROPA Distributie NEDERLAND Hoofdkantoor Bunschoten - Spakenburg CHINA Kwaliteitscontrole Inkoop LEASE Lease van LED-verlichting

4 Producent TCL TCL

5 TCL LED fabriek

6 Fabriekspresentatie TCL

7 LED verlichting LED schermen - TV - Telefonie - Computers Samsung Sony Sharp LG SEIKO Truly FOX Noord America Azië Europa TCL

8 Toepassingen

9 Kwaliteitscontrole TCL

10 Certificering

11

12 Verklaring geen kinderarbeid TCL

13 Referenties Vahstal Bouw B.V.

14 Referenties

15 LED verlichting heeft de toekomst De nieuwste generatie led-lampen steekt zo langzamerhand wereldwijd haar licht op. Duurzaam, energiezuinig en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu: de grote voordelen van Actie Groenlicht ledverlichting blijven ook in politiek Den Haag niet onopgemerkt. Groen Links kamerlid Kees Vendrik verzocht minister Cramer (VROM) onlangs dan ook om de overheid zo snel mogelijk van hoog tot laag te laten overstappen op ledverlichting. Minister Cramer antwoordde plannen in die richting op korte termijn uit te gaan voeren: De ambitie is om in 2020 ruim 30 procent energiebesparing te realiseren op het gebied van openbare verlichting. Intussen roept Minister Cramer iedereen op om zich aan te sluiten bij de koplopers. Zet het licht op groen voor groene verlichting! LED verlichting is de toekomst ! Zet u ook het licht op groen voor groene verlichting ?

16 SALED Nederland B.V Haarbrug 9A 3751 LM Bunschoten Spakenburg Tel. 033 – 299 07 35 www.saled.nl info@saled.nl


Download ppt "LED verlichting heeft de toekomst De nieuwste generatie led-lampen steekt zo langzamerhand wereldwijd haar licht op. Duurzaam, energiezuinig en tegelijkertijd."

Verwante presentaties


Ads door Google