De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

BY Na veel politiek gezanik is de kogel dan toch eindelijk door de kerk. Het eerste televisiekanaal voor allochtonen is een feit.

Verwante presentaties


Presentatie over: "BY Na veel politiek gezanik is de kogel dan toch eindelijk door de kerk. Het eerste televisiekanaal voor allochtonen is een feit."— Transcript van de presentatie:

1

2 BY

3 Na veel politiek gezanik is de kogel dan toch eindelijk door de kerk. Het eerste televisiekanaal voor allochtonen is een feit.

4 Wij stellen u het programma voor van de eerste uitzenddagen van:

5 couscous-TV

6 VANDAAG OP C Talitubbies Klein Terroristje Moslim en Meedogenloos Man bij kameel Speelfilm: Pakahandtas Celgenoten (tot 02.30) eigen huis in puin vinger aan de trekker met vandaag als gasten Saddam Housein en Osama bin laden

7 OOK DE ARABIEREN KRIJGEN HUN EIGEN NET NAMELIJK:

8 AMADA-TV (Alle Macht Aan De Arabieren)

9 VANDAAG OP A Tik Tak(Boem) Mufti Allah McBeal Het rad van terreur Boks-Special: Rammedan Goede Moslim, Slechte Moslim Ter land, ter zee en tegen de WTC Opsporing verzocht (tot 03.00) Nieuwe film: In de Taliban van de ring Mohamed R. De vries met vandaag het asociale gedrag van nederlanders met de schoenen de kerk in.

10 Verwachte Programma's: Onderweg naar Bagdad, Saddamstraat, Tussen kunst en Kiboets, Saddam & van Dorp.

11


Download ppt "BY Na veel politiek gezanik is de kogel dan toch eindelijk door de kerk. Het eerste televisiekanaal voor allochtonen is een feit."

Verwante presentaties


Ads door Google