De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Maatwerk van Tehalit: projectvoorbeelden

Verwante presentaties


Presentatie over: "Maatwerk van Tehalit: projectvoorbeelden"— Transcript van de presentatie:

1 Maatwerk van Tehalit: projectvoorbeelden
Omkasting en kanalen Energie- en datazuilen Inbouw in meubel of wand Kantoren Ziekenhuizen Scholen Overig Meer product-voorbeelden Dessins en bijzondere kleuren

2 Installatiezuil/ bureauzuil
Hoofdmenu Zuilen Installatiezuilen voor de meest uiteenlopende wensen Multimediazuil Installatiezuil/ bureauzuil Ruimtezuil

3 Multimediazuilen Hoofdmenu
De wens: Integratie van luidsprekers, onderverdeler, ICT, schakelmateriaal, onderverdeler 3 rijig en antenneaansluiting in een specifiek houtdesign met een massief houten deur. Oplossing: Tehalit Multimediazuil: bodemdeel uit plaatstaal met DIN-rails en een front van houten plaatmateriaal (Canadees ahorn). Speciale uitstanzingen voor componentinbouw.

4 Multimediazuilen Hoofdmenu
De wens: Multimediazuil met integratie van telefoon achter een deur, luidsprekers en schakelaars. Oplossing: Installatiekanaal als multimediazuil voor bevestiging aan de wand, met luidsprekerinbouw, onderverdeling achter een deur, schakelaars voor zonwering en verlichting, contactdozen, data- en telefoonaansluitingen.

5 2 1 3 4 Multimediazuilen Hoofdmenu
De wens: Mediazuil met decentrale elektro-installatie en geïntegreerde gebouwenautomatisering in een klaslokaal. 2 1 3 4 Oplossing: Licht-, zonweringsregeling, ruimteregeling, tijdschakeling voor: licht/zonwering/ruimteregeling, media: TV, luidspreker en gong, optioneel datanetwerktechniek en telecommunicatie.

6 Mogelijkheden van een mediazuil
Hoofdmenu Mediazuilen Mogelijkheden van een mediazuil Grootte en hoogte naar wens Gemakkelijke distributie of integratie van complexe toebehoren (zoals contactdozen, verdeler, automaten, telefooncentrale, …) Veiligheidsdeuren naar wens Veilige bevestiging van het deksel Gemakkelijke en flexibele installatie (bouwunit principe) Alle RAL-kleuren en vele decorkleuren en dessins mogelijk!

7 Installatiezuil Hoofdmenu
De wens: Functionele elektro-installatie in een kantoorpand met glazen gevel. Dus geen bekabeling in het zicht. Oplossing: De installatiezuil in het gewenste formaat met precies de gewenste componenten op elke plek: contactdozen, data- en communicatie-aansluitingen precies daar, waar ze gebruikt worden.

8 Installatiezuil Hoofdmenu
De wens: Elektro-installatie in een ruimte die met een bepaalde houtsoort is ingericht. Oplossing: Installatiezuil met hout design.

9 Installatiezuil Hoofdmenu
De wens: Energievoorziening in een zuil, dusdanig dat het deksel gewoon geopend kan worden. U-profiel weggefreesd Vergrendeling Kopplaat BRA70132/2 met slot Bodemplaat Tweede slot BRA70132/2 van achter BRA70132/1 Oplossing: Afsluitbare installatiezuil met speciaal aangebrachte vergrendeling.

10 Installatiezuil Hoofdmenu
De wens: Energie- en lichtvoorziening (indirect licht om verblinding te voorkomen) via een verlaagd plafond naar testtafel-opstellingen. Oplossing: Faciliteitenzuil uit 4 x BRSN speciaal profiel (trapezevorm) met aangebouwde plafondstraler voor indirecte verlichting.

11 Installatiezuil Hoofdmenu
De wens: installatiezuil 'tweevoudig' in plaatstaal met deuren. Oplossing: Dubbele installatiezuil zuilen met scharnieren, magneetsluiting en deur, uitgerust met Tehalit componenteninbouw.

12 Installatiezuil Hoofdmenu
De wens: Dubbele installatiezuil met aansluitpunten, klaar voor gebruik. Afdekking Oplossing: Dubbele installatiezuil uit 2 x BRA70214/0 kanaal (natuur geëloxeerd) compleet uitgerust met Tehalit inbouwcomponenten.

13 Radiatoromkasting Hoofdmenu
De wens: Radiatoromkasting met schaduwrand in zware uitvoering (tot 120 kilo) in eigentijds design voor toepassing onder het raamkozijn in een klaslokaal. Oplossing: Zelfdragende onderconstructie uit vierkante buizen in robuuste kwaliteit. Een asymmetrisch stalen wandkanaal met paneel radiatoromkasting en Tehalit componenten.

14 Radiatoromkasting Hoofdmenu
De wens: Integratie van logo's en bedrijfsnamen in radiatoromkastingen. Oplossing: Simpel en fraai: speciale uitstanzingen.

15 Hoofdmenu Kanalen De wens: Terugbrengen van brandgevaar in vluchtwegen en tegelijkertijd de energievoorziening voor een kantoorgebouw regelen. Oplossing: Een groot leidingvolume werd ondergebracht in een stalen kabelkanaal met bijzonder profiel: BRSNS De energievoorziening voor de kantoorruimtes werd met hetzelfde systeem geregeld langs de plint; data-aansluitingen, 230 V energie en ICT aansluitingen overal beschikbaar.

16 Kanalen Hoofdmenu Hoofdmenu
De wens: Benutten van de ruimte onder de radiatoren en tegelijkertijd gemakkelijke toegang tot energie- en datatechnieken. Oplossing: Tweeledig stalen kanaal. Bovenste kanaal als basis voor de inbouw van componenten, het onderste kanaal voor de leidingdoorvoer met doorgangsopeningen naar de bovenste kamer.

17 Kanalen Hoofdmenu Hoofdmenu
De wens: Een bodemdoorvoering integreren in het uiterlijk van de elektro-installatie. Oplossing: Aangepaste stalen panelen voor het afdekken van de bekabeling en de staanders.

18 Radiatoromkasting Hoofdmenu
De wens: Naadloze integratie van palen in de gebouwconstructie, scheiding van energie en data. Het geheel ondergebracht in een radiatoromkasting met goede luchtcirculatie. Oplossing: Stalen kanaal BRS100214, tot op de bodem reikende panelen met bijzondere uitstanzingen en horizontaal een paneel/lamellen combinatie.

19 Radiatoromkasting Hoofdmenu
De wens: Flexibele radiatoromkasting met tussenelementen, die nadien zetten of verzetten van tussenwanden mogelijk maakt. Oplossing: Radiatoromkasting met tussenelementen. De tussenelementen werden precies op de breedte van de tussenwanden gemaakt en voor de luchtcirculatie werden in de onderste delen van de panelen door middel van perforatie luchtsleuven voorzien.

20 Radiatoromkasting Hoofdmenu
De wens: Scheiding van data en energie en radiatoromkasting, aangepast aan de constructie-eisen. Oplossing: Speciale radiatoromasting en onderconstructie, tweeledig stalen kanaal in bijzondere lengte met paneelomkasting. Panelen en horizontale lamellen. Componenteninbouw met kanaalcontactdozen.

21 Radiatoromkasting Hoofdmenu
De wens: Wandafwerking met afgeschuinde kant en geïntegreerde ventilatiesleuven. Oplossing: Speciale radiatoromkasting met afgeschuind deksel en uitstanzingen in de schuine kant voor lamellen. Een speciale onderconstructie werd gerealiseerd voor het deksel en de lamellen.

22 Radiatoromkasting Hoofdmenu
De wens: Panelen met luchtgaten volgens een opgegeven patroon en tussenelementen om nadien tussenwandjes te kunnen plaatsen. Oplossing: Panelen en tussenelementen compleet met vastgelegd gatenpatroon, gelakt in een speciale kleur.

23 Radiatoromkasting Hoofdmenu
De wens: Zelfdragende radiatoromkasting met energievoorziening. De energie-aansluitingen dienen op plintniveau beschikbaar te zijn en het bijbehorende kanaal moet 150 van de vloer af geplaatst worden. Oplossing: Zelfdragende constructie met panelen boven en kanalen aan de onderzijde. Door de zelfdragende onderconstructie kan het kanaal hieraan bevestigd worden en op de vereiste afstand van de grond opgehangen worden.

24 Radiatoromkasting Hoofdmenu
De wens: Complete radiatoromkasting met zelfdragende afdekking, waarin een ventilatierooster voor verwarming en klimaatregeling is opgenomen. Oplossing: Asymmetrische stalen kanalen met afdekking en een lamelleninzet.

25 Radiatoromkasting Hoofdmenu
De wens: Zware onderconstructie voor opname van kanalen en omkasting voor hoge belasting. Materiaaleis: aluminium natuurgeëloxeerd. Oplossing: De verticale maatwerk panelen worden gedragen door een constructie met staanders en speciale paneelhouders. De aluminium vensterbanken en wandaansluitrozetten completeren het totaalbeeld en zorgen voor een eenduidig uiterlijk.

26 Meubelinbouw Hoofdmenu
De wens: Energie- en data-aansluitingen geïntegreerd in vergadertafels. Oplossing: Bureaukanaal met afdekramen voor 4 vergaderplekken met opklapbaar deksel.

27 Meubelinbouw Hoofdmenu
De wens: Data- en energieverzorging en stuurtechnieken ingebouwd in een vergadertafel. De kabel moet bij een gesloten deksel toch uitgevoerd kunnen worden. Oplossing: Behuizing met afdekramen, klapdeksel middels magneten gesloten en een borstelrand om de kabel uit te kunnen voeren, terwijl het deksel gesloten blijft.

28 Wandintegratie Hoofdmenu
De wens: Het kanaal moet in een schacht ingebouwd worden en gelijk met de wand blijven. Oplossing: Stalen kanaal met aan beide zijden een rand voor pleisterwerk.

29 Wandintegratie Hoofdmenu Hoofdmenu Hoofdmenu
De wens: Profiel uit roestvrij staal voor leidingdoorvoer en energieverzorging, ingebouwd in een gipsplaat wand. Oplossing: BRS-kanaal uit roestvrij staal met inbouw componenten in speciale vorm en speciale lengte.

30 Toepassingsmogelijkheden voor kanalen met pleisterwerk rand
Hoofdmenu Wandintegratie Toepassingsmogelijkheden voor kanalen met pleisterwerk rand Kanalen met een pleisterwerk rand worden ingezet, wanneer de kanalen volledig ondergebracht moeten worden in de betreffende wand. De pleisterwerk rand dient ervoor om een perfect egale overgang met de wand te kunnen maken. BRS/BRSN kanalen kunnen ook met een nadien aangebrachte pleisterwerk rand geleverd worden.

31 Hoofdmenu Kantoor De wens: Flexible radiatoromkasting met tussenelementen, die nadien zetten of verzetten van tussenwanden mogelijk maakt. Oplossing: Radiatoromkasting met tussenelementen. De tussenelementen werden precies op de breedte van de tussenwanden gemaakt en voor de luchtcirculatie werden in de onderste delen van de panelen door middel van perforatie luchtsleuven voorzien.

32 Hoofdmenu Kantoor De wens: Data- en energieverzorging en stuurtechnieken ingebouwd in een vergadertafel. De kabel moet bij een gesloten deksel toch uitgevoerd kunnen worden. Oplossing: Behuizing met afdekramen, klapdeksel middels magneten gesloten en een borstelrand om de kabel uit te kunnen voeren, terwijl het deksel gesloten blijft.

33 De wens: Complete radiatoromkasting van aluminium in een houtmotief.
Hoofdmenu Kantoor De wens: Complete radiatoromkasting van aluminium in een houtmotief. Oplossing: Lamellen en een aluminium wandkanaal in een houtmotief gelakt.

34 De wens: Aluminium kanaal aangepast aan de vorm van een erker.
Hoofdmenu Kantoor De wens: Aluminium kanaal aangepast aan de vorm van een erker. Oplossing: Speciale hulpstukken met aangepaste 135° hoek.

35 De wens: Dubbel PVC-kanaal met ‘U-profiel’ wandomloop.
Hoofdmenu Kantoor De wens: Dubbel PVC-kanaal met ‘U-profiel’ wandomloop. Oplossing: Volgens opgegeven maten zijn speciale hulpstukken gemaakt van kanalen in een U-vorm.

36 Hoofdmenu Kantoor De wens: Energie- en lichtvoorziening (indirect licht om verblinding te voorkomen) via een verlaagd plafond naar testtafel-opstellingen. Oplossing: Faciliteitenzuil uit 4 x BRSN speciaal profiel (trapezevorm) met aangebouwde plafondstraler voor indirecte verlichting.

37 Hoofdmenu Kantoor De wens: Terugbrengen van brandgevaar in vluchtwegen en tegelijkertijd de energievoorziening voor een kantoorgebouw regelen. Oplossing: Een groot leidingvolume werd ondergebracht in een stalen kabelkanaal met bijzonder profiel: BRSNS De energievoorziening voor de kantoorruimtes werd met hetzelfde systeem geregeld langs de plint; data-aansluitingen, 230 V energie en ICT aansluitingen overal beschikbaar.

38 Hoofdmenu Kantoor De wens: Functionele elektro-installatie in een kantoorpand met glazen gevel. Dus geen bekabeling in het zicht. Oplossing: De installatiezuil in het gewenste formaat met precies de gewenste componenten op elke plek: contactdozen, data- en communicatie-aansluitingen precies daar, waar ze gebruikt worden.

39 Hoofdmenu Scholen De wens: Integratie van luidsprekers, onderverdeler, ICT, schakelmateriaal, onderverdeler 3 rijig en antenneaansluiting in een specifiek houtdesign met een massief houten deur. Oplossing: Tehalit Multimediazuil: bodemdeel uit plaatstaal met DIN-rails en een front van houten plaatmateriaal (Canadees ahorn). Speciale uitstanzingen voor componentinbouw.

40 Hoofdmenu Scholen De wens: Multimediazuil met integratie van telefoon achter een deur, luidsprekers en schakelaars. Oplossing: Installatiekanaal als multimediazuil voor bevestiging aan de wand, met luidsprekerinbouw, onderverdeling achter een deur, schakelaars voor zonwering en verlichting, contactdozen, data- en telefoonaansluitingen.

41 Hoofdmenu Scholen De wens: Mediazuil met decentrale elektro-installatie en geïntegreerde gebouwenautomatisering in een klaslokaal. 2 1 3 4 Oplossing: Licht-, zonweringsregeling, ruimteregeling, tijdschakeling voor: licht/zonwering/ruimteregeling, media: TV, luidspreker en gong, optioneel datanetwerktechniek en telecommunicatie.

42 Hoofdmenu Ziekenhuis De wens: Verzorgingsunit voor ieder bed incl. Indirecte verlichting, leeslamp en onderzoeklampen, afzonderlijke communicatie installatie (radio, telefoon, ...) en gassen aansluitingen (installatie voor 3 soorten gassen, zoals zuurstof). Oplossing 1: BRS-maatwerk kanaal in 2 kleuren design.

43 Hoofdmenu Ziekenhuis De wens: De vereiste onderzoekslampen moeten direct in het kanaal bevestigd kunnen worden. Oplossing 2: Bevestigingsklemmen uit 2 mm plaatstaal om de lampen direct aan het kanaal te kunnen vastschroeven middels M5-schroeven.

44 De wens: Aansluitpunten voor 3 soorten gassen.
Hoofdmenu Ziekenhuis De wens: Aansluitpunten voor 3 soorten gassen. Oplossing 3: Speciale bevestigingsbeugels zijn aan het U-profiel van het kanaal gemonteerd en maatwerk stanzingen zijn in het deksel van het kanaal aangebracht in de opgegeven afmetingen om de gasaansluitingen onder te kunnen brengen.

45 Hoofdmenu Ziekenhuis De wens: Wandinstallatiekanaal uit plaatstaal voor specifieke toepassingen in een ziekenhuis. Oplossing: Speciale bevestigingsbeugels zijn aan het U-profiel van het kanaal gemonteerd en maatwerk stanzingen zijn in het deksel van het kanaal aangebracht in de opgegeven afmetingen om de gasaansluitingen onder te kunnen brengen.

46 Verzorgingshuis Hoofdmenu
De wens: Een verzorgingskanaal in houtdesign met indirecte verlichting. Echt hout is vanuit brandveiligheidsoogpunt niet gewenst. Oplossing: Een verzorgingseenheid bij ieder bed inclusief indirecte verlichting door speciale constructiemethode voor het armatuur en afwerking met lak in helder beuken (houtmotief).

47 De wens: Energie- en regeltechniek in een groot theater.
Hoofdmenu Theater De wens: Energie- en regeltechniek in een groot theater. Oplossing: Plaatstalen kanaal BRSNS /1 werd bij het podium gemonteerd. Speciale deksels voor opname van 16 A stekkers, zwarte kanalen (niet zichtbaar tegen de achtergrond) en elektra-aansluitingen voor podiumverlichting met speciale afdekramen, extra vastgeschroefd.

48 Parkeergarage Hoofdmenu
De wens: Kanalen met integratie van sensoren en verlichting, zodat chauffeurs bij het binnenrijden van de parkeergarage aan een rood of groen licht kan zien, welke parkeerplaats vrij of bezet is. Oplossing: Plaatstalen kanaal BRS (speciale lengte en speciale kleur) met bijzondere hulpstukken (zoals een kruisstuk met verschillende hoeken) en speciale bewerking om de sensoren en lampen te kunnen opnemen.

49 De wens: Plaatstalen wandkanaal met ronde vorm.
Hoofdmenu Parkeergarage De wens: Plaatstalen wandkanaal met ronde vorm. Oplossing: Wandkanaal in korte lengtes met „vals“ verstek (aan de ronding aangepast). De verstekdelen worden aan elkaar gepuntlast en vervolgens gelakt.

50 Hoofdmenu Woning De wens: Verlichting op de vloer via een bewegingsmelder als oriëntatieverlichting. Oplossing: Integratie van een lichtsysteem en sensoren in een plintkanaal, zo dat de vloer zwak verlicht wordt en men in het donker dus zonder botsen of struikelen kan lopen.

51 Kabeltransportkanalen Speciale kanalen Staal
Hoofdmenu Meer voorbeelden LFS Staal Kabeltransportkanalen FWK Staal Brandwerend BRS Staal Installatiekanalen Ronde kanalen Staal Speciale kanalen Staal Overig

52 2 1 BRS kanalen Overzicht Hoofdmenu
Geheel naar wens zijn verschillende afmetingen en uitvoeringen mogelijk. Lak is mogelijk in alle RAL-kleuren en diverse decor-kleuren. 1 2 1.Plaatstaal kanaal BRS-S afgeschuind met vrijhouding van de wand in het onderste deel. Dit kanaal kan ook voor radiatorafwerking gebruikt worden. Speciaal deksel met sleuven. 2. De pleisterwerk rand dient ervoor een naadloze afwerking tussen de wand en het kanaal te realiseren.

53 1 2 BRS kanalen Overzicht Hoofdmenu
Geheel naar wens zijn verschillende afmetingen en uitvoeringen mogelijk. Lak is mogelijk in alle RAL-kleuren en diverse decor-kleuren. 1 2 Plaatstalen kanaal BRS-S met optisch aangepaste kanaalhoogte in trapezevorm. Kanaal kan tegen de wand of via draagsteunen gemonteerd worden en is ook in BR netway uitvoering (bodemperforatie, scheidingsschotten, 80 mm deksel) uit te voeren. Plaatstalen kanaal BRSNS enkelzijdig afgeschuinde zijde om het plaatsen van artikelen op het kanaal te voorkomen.

54 BRS kanalen Overzicht Hoofdmenu
Geheel naar wens zijn verschillende afmetingen en uitvoeringen mogelijk. Lak is mogelijk in alle RAL-kleuren en diverse decor-kleuren. Plaatstalen kanaal BRS afgeschuind met nadien naar boven verstelbare radiatorafdekking en naar wens vormgegeven beluchtingssleuven in het voorste deel. Dit kanaal is ook geschikt voor inbouw van componenten die aan de voorzijde ingeklikt worden.

55 Overzicht Hoofdmenu BRS kanalen Speciale hulpstukken

56 Overzicht Hoofdmenu BRS kanalen Voorbeelden van speciale profielen

57 1 2 3 LFS kabelkanalen Overzicht Hoofdmenu
Geheel naar wens zijn verschillende maten en uitvoeringen mogelijk. Lackierung in allen RAL-Farben und mehreren Dekoren. 1 2 3 1. LFS-kanaal dubbel met deksel dat het gehele kanaal afdekt. Deze deksels kunnen voor alle combinaties uit standaardbreedtes LFS-kanaal gemaakt worden. Naar wens zijn deze LFS-kanalen ook met doorgangsgaten voor kabeldoorvoer leverbaar. 2. LFS-deksel in de vorm van een dak. Toepassing in een munitie-opslag om stofophoping te vermijden (i.v.m. explosiegevaar). 3. LFS-buitenhoek met vergrootte buigradius om de installatie van kabels met grotere doorsnede mogelijk te maken. Voor de montage van de buitenhoek moet het vereiste voorwerk aan de wand gereed zijn.

58 LFS kabelkanalen Overzicht Hoofdmenu
Voorbeelden van speciale profielen

59 De wens: Afsluitbare deksel bij een BRSN kanaal.
Overzicht Hoofdmenu De wens: Afsluitbare deksel bij een BRSN kanaal. Oplossing: Tussenstuk met GECO-slot om de deksel afsluitbaar te maken in de dekselhouder.

60 De wens: Kabelkanaal met DIN-rail en klapdeksel.
Overzicht Hoofdmenu De wens: Kabelkanaal met DIN-rail en klapdeksel. Oplossing: Boven- en onderprofiel door middel van scharnieren met elkaar verbonden; DIN-rail en scheidingsschot vast ingebouwd.

61 FWK brandwerend Overzicht Hoofdmenu Speciale hulpstukken
FWK-kanalen zijn brandwerende/brandvertragende kanalen, die speciaal voor vluchtwegen ontwikkeld zijn. Om deze beveiliging overal te waarborgen zijn vaak speciale oplossingen nodig (speciale hulpstukken, speciale maten). Speciale hulpstukken Speciale hulpstukken om kabels met een grote doorsnede door te voeren (in verband met de buigradius). Speciale profielen Om aan de normen te voldoen, mag het volume van de speciale profielen niet meer als 20% van het volume van standaard kanalen overschrijden.

62 FWK brandwerend Overzicht Hoofdmenu De wens: Oplossing:
Hulpstukken voor een grotere kabeldoorsnede en buigradius. Oplossing: Hulpstukken met 2x135° hoek om een grotere buigradius te bereiken.

63 FWK brandwerend Overzicht Hoofdmenu De wens: Oplossing:
Hulpstukken voor een grotere kabeldoorsnede en buigradius. Oplossing: Hulpstukken met 2x135° hoek om een grotere buigradius te bereiken.

64 FWK brandwerend Overzicht Hoofdmenu De wens: Oplossing:
Hulpstukken voor een grotere kabeldoorsnede en buigradius. Oplossing: Hulpstukken met 2x135° hoek om een grotere buigradius te bereiken.

65 FWK brandwerend Overzicht Hoofdmenu De wens: Oplossing:
Overbrugging van een hoogteverschil, dat met standaard hulpstukken niet te bereiken is. Oplossing: Maatwerk stijgstuk op basis van de opgegeven hoogtematen van de klant.

66 FWK brandwerend Overzicht Hoofdmenu De wens: Oplossing:
Een standaard doorlopend kanaal met een aftakking naar boven, omdat door plaatsgebrek geen T-stuk toegepast kan worden. Oplossing: Speciaal hulpstuk voor aftakken vanuit een T-stuk en een binnenhoek – uit één stuk.

67 Ronde kanalen Overzicht Hoofdmenu
Dit kanaal is door middel van 1,5 mm diepe sleuven in de bodem voor ronde vormen geschikt gemaakt (uitsluitende wandmontage). Deze oplossing is enkel toe te passen, wanneer een vensterbank boven het kanaal gemonteerd worden, omdat aan de bovenzijde de sleuven zichtbaar zijn.

68 Overzicht Hoofdmenu Ronde kanalen

69 Overig Overzicht Hoofdmenu
Bij grote projecten worden profielen op maat gemaakt Als variant kunnen wij ook een profiel in een willekeurige RAL kleur leveren.

70 Frezen en stansen van alle standaardproducten is mogelijk.
Overzicht Hoofdmenu Overig Frezen en stansen van alle standaardproducten is mogelijk.

71 Gefreesd of gestanst naar klantenwens volgens schets of voorbeeld etc.
Overzicht Hoofdmenu Overig Gefreesd of gestanst naar klantenwens volgens schets of voorbeeld etc.

72 Overzicht Hoofdmenu Overig

73 Overzicht Hoofdmenu Overig

74 Overig Overzicht Hoofdmenu
Speciale kleuren, voorgedefinieerde stansgaten met vaste afstanden (in bodem of zijkant), , montagehulpjes en dubbelzijdig plakstrip

75 Speciale kleuren Hoofdmenu PVC profielen PVC hulpstukken
Staal/aluminium RAL 9010 RAL 9010 RAL 9001 RAL 9001 RAL 7035 RAL 7035 RAL 7030 RAL 7030 Alle RAL-kleuren RAL 1019 RAL 1019 RAL 8014 RAL 8014 RAL 7021 RAL 7021 RAL 5012 8 kleuren voor een snelle oplossing. Passende hulpstukken voor uw kanalen. Staal- / Alu-profielen in alle RAL-kleuren en vele decorkleuren mogelijk. Overige Overige Vele andere kleuren zijn in lak mogelijk!

76 Decorkleuren Hoofdmenu Staal en aluminium PVC BRS / LFS & BRA
Speciale decorkleuren mogelijk op SL plintkanaal door middel van een folie. Voor andere producten, stel uw vraag via het formulier op de site.

77 Hoofdmenu Decorkleuren Esdoorn

78 Hoofdmenu Decorkleuren Golden oak

79 Hoofdmenu Decorkleuren Zuilen Mediazuil Ruimte installatiezuil

80 Decorkleuren Hoofdmenu Hulpstukken voor richtingsverandering
Binnenhoek BRA beuken T-stuk BRA beuken Aansluitingen


Download ppt "Maatwerk van Tehalit: projectvoorbeelden"

Verwante presentaties


Ads door Google