De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nedgraphicsdag 18 september 2012

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nedgraphicsdag 18 september 2012"— Transcript van de presentatie:

1 Nedgraphicsdag 18 september 2012

2 Agenda 7e bijeenkomst Transitieteam
Opening Stand van zaken BGT TMT 10.30 – Pauze Minicompetitie Nota van Inlichtingen Offertes - Opdrachtverlening Betrokkenheid bronhouder Vragenrondje 12.00 Sluiting

3 Stand van zaken BGT Stichting SVB-BGT 1.0 Personeel Financieel (Overgangsprotocol, verdeelstaten) Koplopergroep BRAVO Keten Assemblage-instructie METT: kaartmodule Ondersteuning bronhouders

4 TMT De informatie uit de TMT is nodig om:
vanuit het SVB-BGT de gezamenlijke opbouw en assemblage te monitoren en te coördineren. Denk hierbij ook aan het inplannen van capaciteit ten behoeve van de aansluiting op de landelijke voorziening en de controle van de bestanden; vanuit het Ministerie van I&M om zicht te houden op de voortgang bij bronhouders met het oog op de wettelijke verplichtingen.

5 Invullen TMT Hierbij is het volgende mogelijk:
De bronhouder plaats het al beschikbare detailplan per omgaande in de TMT. De bronhouder heeft geen detailplan, is al volop in uitvoering, beschikt over budget, planning enz: Er kan worden volstaan met een korte notitie waarin de benodigde info is opgenomen, zie bijlage. De bronhouder heeft een detailplan, maar wil dit niet openbaar maken in de TMT: het detailplan wordt geleverd aan de transitieregisseur. In de TMT doet de bronhouder hiervan melding door het aanvinken van ‘detailplan gereed’ met een document getiteld ”plan bekend bij SVB”. De bronhouder wordt wel verzocht om de data van aanlevering van deelgebieden aan te geven (zie hieronder). De deelgebieden met leverdatum moeten worden ingevuld. Indien een bronhouder wel een einddatum heeft voor de transitie, maar nog geen exacte detailplanning dan kan het hele bronhoudergebied als één deelgebied worden opgevoerd met voornoemde einddatum. Zodra er meer gedetailleerde gegevens zijn kunnen deze vervolgens als wijziging in de TMT worden opgevoerd.

6

7

8

9

10

11 Aanbesteding Transitie
Aanpak: 1 minicompetitie voor heel Zeeland Elke gemeente is een deelproject. Planperiode / Borsele en Provincie bouwen zelf op ZMG’s doen de kernen Bijhouding voor 3 gemeenten t/m 2016 Plusopdrachten voor een aantal gemeenten en het waterschap.

12 Stand van zaken Gepubliceerd 23 april
Budgetten gedeponeerd bij notaris 24 april Vragen NvI < 5 mei 195 vragen Toezenden NvI op 7 mei. Inschrijvingen ontvangen 14 mei Overleg kernteam 15 mei Gunning: 26 mei Evaluatie proces tot nu toe.


Download ppt "Nedgraphicsdag 18 september 2012"

Verwante presentaties


Ads door Google