De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Werkzaamheden aan Geepstraat Steurweg, Makreel-straat, Spieringstraat

Verwante presentaties


Presentatie over: "Werkzaamheden aan Geepstraat Steurweg, Makreel-straat, Spieringstraat"— Transcript van de presentatie:

1 Werkzaamheden aan Geepstraat Steurweg, Makreel-straat, Spieringstraat
4 September 2017

2 Aard van de werkzaamheden Fasering en planning
Programma Welkom Aard van de werkzaamheden Fasering en planning Huizen zijn niet onderheid. Voorzorgsmaatregelen die gemeente heeft getroffen om schade te voorkomen aan woningen Vervangen huisaansluitingen Bereikbaarheid tijdens uitvoering Communicatie tijdens de uitvoering Beantwoording van vragen

3 Aard van de werkzaamheden
Werkzaamheden aan het riool Werkzaamheden aan de bestrating Werkzaamheden aan het asfalt Werkzaamheden aan waterleiding openbaar gebied Werkzaamheden aan elektrakabels en gasleidingen openbaar gebied Werkzaamheden aan huisaansluitingen gas op particulier gebied Werkzaamheden aan openbare verlichting en kabels Werkzaamheden aan het groen

4 Ondergrond Steurweg en omgeving
Tekening geeft een beeld van de kabels en leidingen en rioolwerkzaamheden die vervangen worden in kader van onderhoudswerkzaamheden.

5 Fasering en planning, onder voorbehoud.

6 Voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van schade aan omgeving en om overlast te voorkomen
Woningen zijn op staal gefundeerd > niet onderheid Gemeente heeft een plan gemaakt om schade aan woningen te voorkomen. Aannemer is gevraagd om een plan te maken om schade aan de omgeving te voorkomen. De trillingen die ontstaan ten gevolge van de werkzaamheden worden gemonitord op kritische plaatsen. Van de buitenkanten van de bestaande bebouwing worden foto's genomen. Als de grondwaterstand verlaagd moet worden zal dit ook gemonitord worden.

7 Voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van schade aan omgeving en om overlast te voorkomen
Gemeente is verzekerd voor schade, voorkomen is de opdracht.

8 Huisaansluiting riool, wanneer vervangen > alleen voor eigenaren
Wanneer is het wijs huisaansluitingen te vervangen: Indien uw huisaansluiting stuk is ; Indien het straatriool hoger (oorspronkelijke hoogte) wordt aangebracht dan de huidige ligging ; Indien u verwacht binnen afzienbare tijd ( < 3jr) alsnog uw aansluiting te moeten vernieuwen. Wanneer wij constateren dat de huisaan- sluiting beter vervangen kan worden wordt er aangebeld of een briefje in de bus gedaan.

9 Huisaansluitingen riool > alleen voor eigenaren
Eigenaren van woningen > eigenarenbrief ontvangen Eigenaar verantwoordelijk voor; Vervangen huisaansluitingen Ophogen tuin Informatie te vinden over wie waar verantwoordelijk is

10 Drinkwater-, gas- en elektriciteitsleidingen
Evides vervangt de drinkwaterleidingen tot aan de straat. Netbeheerder Stedin vervangt verouderde gasleidingen en elektriciteitskabels. De hoofdleidingen in de straat worden vervangen. Ook moeten de aansluitingen in uw huis worden vernieuwd. Voor gas en elektriciteit krijgt u een slimme meter. Deze vernieuwing wordt door Stedin en Evides uitgevoerd en bekostigd. Bij dit onderhoud heeft uw woning tijdelijk geen gas, stroom en/ of drinkwater.

11 Drinkwater-, gas- en elektriciteitsleidingen
Voor de werkzaamheden in uw woning vragen wij u om aanwezig te zijn. U ontvangt vooraf schriftelijk bericht met een voorgestelde datum. Hierin staan ook contactgegevens om te reageren of de afspraak te verzetten. Medewerkers van onze aannemer moeten zich altijd legitimeren. Bij vragen kunt u direct contact opnemen met de aannemer. De gegevens krijgt u via schriftelijke berichten. Alleen Stedin voert werkzaamheden uit in particulier gebied.

12 Bereikbaarheid tijdens de uitvoering
Woningen zijn bereikbaar met loopplanken Rijplaten voor hulpdiensten Voor invalidenparkeerplaatsen worden voorzieningen getroffen. Niet parkeren in werkgebied (gefaseerd)

13 Communicatie tijdens uitvoering
Twee weken voordat de straat wordt opengebroken ontvangen de bewoners een bewonersbrief Contactpersoon : Danielle Schuitemaker, communicatieadviseur telefoonnummer : Meer informatie over het project te vinden op de website van de gemeente Rotterdam. (

14 Vragen Vragen?


Download ppt "Werkzaamheden aan Geepstraat Steurweg, Makreel-straat, Spieringstraat"

Verwante presentaties


Ads door Google