De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Fardem-packaging Edam.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Fardem-packaging Edam."— Transcript van de presentatie:

1 Fardem-packaging Edam.
Met Tijs,Roos,Gwen,Juliette,Thaharah,Milo,Jaimy en Stevean. We moesten een beschermend pak aan.

2 Voorwoord. wij zijn naar dit mooie bedrijf gegaan omdat wij machines heel erg bewonder.En wij vinden plastic gewoon cool maar het gebouw verbaasden me nog meer maar dat vertellen wij zo wel.

3 Inhoud van dit project 1:Willen wij dit doen als werk.
2:Hoe maken ze de zakken Bij fardem-packaging. 3:Hoe werken de machines 4:Hoe zien de korreltjes er uit 5:Waar gaan de zakken heen

4 Willen wij dit als werk doen?
Tijs:nee,want het is best wel saai want de machines doen het. Jaimy:nee,want het lijkt me saai,want de machine doen al het werk. Roos:nee,want het is gewoon saai. Milo:nee,want je hoeft niets te doen. Gwen:nee,want het is meer voor mannen. Thaharah:nee,maar ik zou het wel een week lang willen doen Stevean:nee,want er is teveel lawaai. Juliette:nee,want ik vind het niet zo leuk

5 Hoe maken ze zakken? Met de machines maken ze zakken sneller dan met de hand. De machines maken de zakken met kleurige korreltjes en met normale korreltjes bij elkaar gedaan. die normale korreltjes zijn doorzichtig.Ze worden samen geplakt door en pijp met veel machines die het in die pijp heel w arm maken in die pijp worden nog andere kleurtjes erbij gedaan,en daarbij worden nog andere daarna worden ze door en propellor van beneden omhoog geschoten weer door en pijp en daarna komt het merk er op. en daarna word het met de hand in dozen gedaan. Daarna wordt het in de vrachtwagens gestopt.

6 Hoe werken de machines? Het begint bij de korreltjes een paar zonder kleur en 3 of 4 gekleurde korreltjes erbij dan gaat het door en verhitten buis waardoor het smelt en dan met een propellor van beneden omhoog geblazen tot 12 meter hoog dan wordt het door allemaal rond draaiende buizen daardoor word het mooi plat. Dan word er een bedrijfsnaam/plaatje op geplakt en dan word het med de hand in een doos gedaan of in een rol gedaan.

7 Hoe zien de korreltjes er uit?
De normale korrels zijn doorzichtig en de gekleurde korreltjes zijn gekleurd de gekleurde korreltjes maken de zakken gekleurd en de normale korreltjes maken de zakken wit.

8 waar gaan de zakken heen?
de zakken gaan naar allemaal andere bedrijven , ook naar het buitenland daar worden ze weer doorgestuurd naar een ander iets, en dan worden ze vol geladen en doorgestuurd naar de winkel. daar worden ze verkocht en zo gaat het door en door en door tot het bedrijven ermee stopt.


Download ppt "Fardem-packaging Edam."

Verwante presentaties


Ads door Google