De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het school jaar Het school jaar is al bijna geweest van Boschveld iedereen is heel erg blij. Iedereen gaat bijna op vakantie het schooljaar was heel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het school jaar Het school jaar is al bijna geweest van Boschveld iedereen is heel erg blij. Iedereen gaat bijna op vakantie het schooljaar was heel."— Transcript van de presentatie:

1 Het school jaar Het school jaar is al bijna geweest van Boschveld iedereen is heel erg blij. Iedereen gaat bijna op vakantie het schooljaar was heel erg Leuk , we waren naar heel veel dingen gegaan. Naar Toverland en de ontdekhoek en champignon boerderij en nog naar de City jungle. En nog naar meer dingen , dat kan ik niet allemaal op noemen we zeggen gewoon dat heel leuk was dit school jaar.

2 Hoe gaat het volgend jaar
Ik denk iedereen het volgend jaar net zo leuk zou vinden op deze school. Doen we allemaal leuke dingen dit is denk ik gewoon de beste school. Want volgend jaar gaan er ook mensen naar de middelbare school heel veel mensen gaan het hier denk ik missen . Als naar de middelbare school ga over drie dan ga ik het hier heel erg veel missen bij deze school kan je nooit somber zijn dan ken ik je niet meer

3 de zomer vakantie de zomer vakantie de zomer vakantie
De zomer vakantie van Boschveld we hebben bijna zomer vakantie ik Ben heel blij dan hebben we eindelijk zomer vakantie . Iedereen is vast blij dat de zomer vakantie begint dus we zijn heel zenuwachtig Hoe het gaat woorden bij de zomervakantie het woord natuurlijk wel Leuk voor ons . 6 weken vrij is toch heel veel niemand kan dan somber zijn de zomer vakantie de zomer vakantie de zomer vakantie

4 Zijn mensen blij met de zomervakantie
Zijn de mensen wel blij met de zomer vakantie want misschien willen ze wel gewoon geen vakantie dan ben je wel heel erg Dol op school. Dan moet die wel heel slim zijn en dan doet die ook niet zo veel leuke dingen doen. Andere mensen gaan naar andere landen , en jij zit gewoon op school gaan werken. Dat wel zielige maar dat mag denk ik Ook niet. Want dat is dan niet leuk voor de andere kinderen want misschien gaan ze wel samen op vakantie en jij niet en moeten je ouder. En je broertje of zusje of broer of zus

5 Naar welke landen gaan ze
Want misschien is het wel in jou land heel er warm . Meeste mensen gaan naar Turkije, Marokko, Duitsland, Frankrijk, Rusland, België, Spanje, maar Spanje heel Warm.

6 Zijn ze blij dat ze een hogere klas gaan
Denk je dat ze blij zijn dat ze naar een hoger groep gaan want Misschien zijn ze niet zo blij. Want sommige mensen spelen vaak Roblox en bij groep drie doen ze als ze goeie dingen doen een sterretje, en bij 10 sterretjes mogen ze op de Roblox . Dat vinden Mensen een leuk spel . Dus spelen dat ook vaak.

7 Hoe de mensen de laatste weken doen
Hoe de mensen de laatste week doen. want de mensen Praten veel door de les wat ze gaan Doen in de zomervakantie. Want heel veel mensen gaan leuke Dingen Doen. En dan praten ze daar over Dat snappen mensen wel natuurlijk . Misschien doet Iedereen dat.

8 De titels van het verslag
Het school jaar Hoe gaat het volgend jaar De zomer vakantie Zijn mensen blij met de zomervakantie Naar welke landen gaan ze Zijn ze blij dat ze naar een hogere klas gaan 7 Hoe de mensen de laatste weken doen


Download ppt "Het school jaar Het school jaar is al bijna geweest van Boschveld iedereen is heel erg blij. Iedereen gaat bijna op vakantie het schooljaar was heel."

Verwante presentaties


Ads door Google