De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Puberrally I - Plzen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Puberrally I - Plzen."— Transcript van de presentatie:

1 Puberrally I - Plzen

2 Puberrally I - Plzen 24 juli t/m 31 juli Puberrally I Bohemen
In het kort het programma: zaterdag 24 juli: overnachting op camping in omgeving Kassel zondag 25 juli: aankomst op camping in buurt Plzen maandag 26 juli: geen programma dinsdag 27 juli: bezoek Praag (voor de liefhebbers) woensdag 28 juli: bezoek bierbrouwerij Plzen donderdag 29 juli: vrij + ‘s avonds uitgaan Praag vrijdag 30 juli: zeilen zaterdag 31 juli: vertrek naar Pirna (omgeving Dresden) Nu even per dag.

3 Puberrally I - Plzen zaterdag 24 juli: overnachting op camping in omgeving Kassel Op zaterdag 24 juli bent u welkom vanaf uur op: Camping & Wellness ‘Erzeberg’ ( Birkenstrasse 34308 Bad Emstal Balhorn De kosten van de camping zitten in het kampgeld. Bezoek sauna/zwembad op eigen kosten! We kunnen aangekoppeld blijven staan. (wel zo makkelijk de volgende dag) Mogelijkheid om tentje bij de caravan te plaatsen. Vanuit Arnhem is het een kleine 300 km.

4 Puberrally I - Plzen Een camping met sauna! Wil je iets eten?
Klik hier voor de menukaart.

5 Puberrally I - Plzen zondag 25 juli: aankomst op camping in buurt Plzen We komen allemaal aan op de camping in de buurt van Plzen. Verzoek om NIET voor uur aan te komen. Advies om via de A7 en A70 te rijden (dit i.v.m. filevorming tussen Würzburg en Nürnberg). Qua afstand blijft het 500 km. Autocamp Terasy ( Pnovany 343 EA 33033 Pnovany Om uur is er soep voor iedereen en daarna happy hour. (uit de kampgelden)

6 Puberrally I - Plzen Het is een kleine camping onder NL-leiding. Dichtbij is een grote glijbaan en mogelijkheid om een waterfiets te huren. Plzen ligt op slechts 15 km van de camping. We staan direct aan het stuwmeer met de mooie naam: Hracholusky Hopelijk wordt het heerlijk zwemweer.

7 Puberrally I - Plzen

8 Puberrally I - Plzen maandag 26 juli: geen programma
Bezoeken jullie zelf de stad Plzen? Of kijk eens op:

9 Puberrally I - Plzen dinsdag 27 juli: bezoek Praag
Alleen als er voldoende liefhebbers zijn vertrekken we met eigen auto (carpoolen) naar Praag. Slechts 60 minuten rijden. We vertrekken om en zetten de auto bij de Aziatische markt. Er volgt een kleine rondleiding door de stad. Burcht Karelsbrug Astronomische klok Husplein - Vanaf uur kan iedereen dan zelfstandig de stad bekijken (of natuurlijk al direct na aankomst bij de Aziatische markt)

10 Puberrally I - Plzen woensdag 28 juli: bezoek bierbrouwerij Plzensky Prazdroj in Plzen De brouwerij ( Plzen is de bakermat van pilsner, dus we moeten hier toch even kijken. Een rondleiding door het museum en door de brouwerij. In totaal bijna 3 uur. De rondleiding start om uur en is in het Engels. Verzamelen voor de ingang om uur. Te laat? Helaas, dan kun je niet meer mee. De kosten komen uit de kampgelden. ‘s avonds is er een maaltijd en happy hour . (uit de kampgelden)

11 Puberrally I - Plzen donderdag 29 juli: vrij + ‘s avonds uitgaan Praag
Speciaal voor de jeugd: uitgaan in de grootste discotheek van Tsjechië. Vele verdiepingen hoog en op iedere verdieping eigen soort muziek. De discotheek is naast de Karelsbrug. Vertrek vanaf de camping: uur Terugkomst op de camping: rond uur Gezocht: 2 a 3 auto’s als taxi. Chauffeurs blijven in Praag in de buurt van de discotheek en krijgen een kleine vergoeding van de ‘stappers’ (ja toch???) voor brandstof (zowel auto als mens).

12 Puberrally I - Plzen vrijdag 30 juli: zeilen
De jeugd zal ‘s morgens wel willen uitslapen, dus kunnen ouders even zeilen. ‘s middags kan de wakkere jeugd. We huren (uit de kampgelden) 1 boot voor de hele dag, dus moeten we ter plaatse een schema maken. ‘s avonds sluiten we de puberrally met een BBQ en happy hour (uit de kampgelden)

13 Puberrally I - Plzen zaterdag 31 juli: vertrek naar Pirna (omgeving Dresden) Helaas, het zit er weer op. Willen jullie allemaal voor de camping verlaten ? Naar Pirna is het een kleine 265 km. Na 180 km is het zeker de moeite waard om te stoppen in Terezin (Theresienstadt) ( ). Je kunt met de caravan aangekoppeld blijven staan op de parkeerplaats. Welkom op de camping in Pirna vanaf uur!

14 Puberrally I - Plzen Niet vergeten:
- In principe heb je geen milieusticker nodig voor Duitsland, tenzij….kijk goed of je niet ergens komt waar het nodig is: - Vignet voor de auto (als je in Tsjechië gebruik gaat maken van snelwegen) Aan de grens kun je deze kopen voor de hele week (kosten ca € 10,--) Muilkorf voor hond (als je gebruik wilt maken van openbaar vervoer) Tsjechië kent nog een eigen munteenheid Kc, de Koruna. 1 Koruna is ongeveer € 0,04. Er zijn voldoende pinautomaten aanwezig in grotere plaatsen. Betaal nooit met de euro, slechte wisselkoers.

15 Puberrally I - Plzen Kijk op de site voor wijzigingen (

16 Puberrally I - Plzen http://www.zwiebel.org klik op caravan
klik op de bewuste rally Veel plezier, we doen het met z’n allen!


Download ppt "Puberrally I - Plzen."

Verwante presentaties


Ads door Google