De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Homcom Ledenvergadering 16/05/2016.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Homcom Ledenvergadering 16/05/2016."— Transcript van de presentatie:

1 Homcom Ledenvergadering 16/05/2016

2 Drones Oakland University flying+diving quadrotor

3 Looncopter

4 Leger zet drones in om de haven van Antwerpen te bewaken
Drones zijn van het 80UAV  (80 Unmanned Aerial Vehicle Squadron) en nu gelegerd in een militaire basis in het Antwerpse , deze basis zat normaal in Florennes Met dank aan Herman Seghers voor de tip

5 Drones Unieke dronebeelden: vier walvissen jagen op haai
Drone met camera van Bruno Kataoka uit Sydney Olaf Meynecke van de universiteit van Griffith University wijst erop dat een drone de wilde dieren in zee niet mag naderen op minder dan driehonderd meter, tenzij je een vergunning hebt.

6 Phishing Email met Onderwerp : betalingsachterstand
Betaal binnen de 2 dagen Zoniet incasso-kosten (150 %) Klik hier !!! Uw xxx – abonnement kan worden geblokkeerd!

7 Phishing Wat te doen Check de afzender Nooit doorklikken
Ingeval van twijfel : Contacteer de Klantendienst van die firma telefonisch Check uw rekeningen Verwijder de

8 Windows versie Meeste Windows-gebruikers nog altijd op oude versie
Veel mensen trokken al naar Twitter of andere sociale media om hun ongenoegen te uitten en programma's die een update blokkeren werden positief opgepikt. Nu lijkt er vanzelf een einde aan 'probleem' te komen. Microsoft stopt namelijk eind juli met de gratis versie van Windows 10. Tot 29 juli kunnen gebruikers van Windows 7 en 8 zonder kosten upgraden. Nadien moet je 119 dollar betalen voor de software.

9 Windowsversie

10 Bobbejaanland en Samsung innoveren met virtuele achtbaan
Mount Mara in Bobbejaanland Bobbejaanland heeft een arsenaal van 110 Gear VR-brillen, elk uitgerust met een Samsung Galaxy S6

11 Beveiliging Vingerafdruk is waardeloos als veilig wachtwoord De functie wordt gepromoot als ‘veiliger dan een wachtwoord’, want niemand heeft exact dezelfde vingerafdruk als jij.

12 Beveiliging Maar wat als een simpele foto en een 3D-printer genoeg zijn om je vingerafdruk te stelen? Zelfs met plasticine (Play-dough) kan je soms al resultaat boeken Je vingerafdruk op een glas of bierflesje laat toe van een kopie te nemen met een fototoestel en een afdruk af te printen

13 Google Europese Commissie geeft Google recordboete van 3 miljard euro
Samenvatting: Google manipuleert zijn zoekresultaten om zijn eigen diensten bovenaan te laten prijken. De Europese Commissie geeft Google daarom een boete van maar liefst drie miljard euro.

14 Android Europa viseert Google niet alleen voor het manipuleren van zijn zoekresultaten. Ook Android ligt onder vuur. Google verplicht smartphonefabrikanten immers voor het toevoegen van bepaalde apps aan hun toestel. Wie dit weigert, kan de toegang tot de Google Play Store worden ontzegd.


Download ppt "Homcom Ledenvergadering 16/05/2016."

Verwante presentaties


Ads door Google