De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opdracht bouw je eigen technologische huis van de toekomst:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opdracht bouw je eigen technologische huis van de toekomst:"— Transcript van de presentatie:

1 Opdracht bouw je eigen technologische huis van de toekomst:

2 Introductie: De vergrijzing van de samenleving is een algemeen verschijnsel in onze samenleving. Oud worden en gezond zijn en blijven is de hoop van velen, en gelukkig ook een realiteit voor vele ouderen in ons land. Toch komt er voor veel ouderen een moment van behoefte aan zorg. Vele diensten zoals thuiszorg, dagopvang, nachtopvang, kort verblijf, enz. bieden mogelijkheden om langer in de vertrouwde woonomgeving te leven.   Zorg zoals het nu is georganiseerd (veel intramurale zorg) kost de overheid teveel geld.  Het scheiden van wonen en zorg is één van de oplossingen.   

3 Opdracht virtueel technologisch huis:
Aan jullie in de komende 3 weken de uitdaging om een zorghuis van de toekomst met een vernieuwend technologisch zorgaanbod neer te zetten, dat past binnen de toekomstige ontwikkelingen. De opdrachten voer je uit in je groepje. Aan het einde van dit project gaan jullie je idee maken in 3d programma Neem de volgende punten voor de uitwerking: Is het creatief en origineel? . Is het innovatief en vernieuwend? Zijn er genoeg technologische toepassingen? Zou ik er gebruik van willen maken als ik zorg nodig zou hebben? Zou ik er willen werken?

4 Week 1: Bedenk een technologisch huis van de toekomst
Bedenk een technologisch huis van de toekomst voor welke doelgroep willen jullie dit realiseren Geef antwoord op de volgende vragen en verwerk dit in je website: Welke technologie komt er in jullie huis? Waarom kiezen jullie hiervoor? Wat maakt jullie huis van de toekomst anders dan de andere huizen? Voor welke doelgroep is jullie huis van de toekomst? Wat is jullie rol binnen dit huis?

5 Week 2 Ga met je groepje je ontwerp van je huis maken in een 3 d programma. Je kan onderstaande links gebruiken bij je ontwerp tekenprogrammas-interieur

6 Week 3: Presenteren van jullie nieuwe technologische huis van de toekomst. Welk idee is het meest vernieuwend en innovatief? Wie is de winnaar? In overleg en als het lukt wordt dit idee omgezet naar een vr bril. Tonen VR filmpje Vr bril

7 Tonen VR filmpje https://youtu.be/w8Un29Q_4NI
3d tekening Vr bril


Download ppt "Opdracht bouw je eigen technologische huis van de toekomst:"

Verwante presentaties


Ads door Google