De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Informatiedag verenigingen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Informatiedag verenigingen"— Transcript van de presentatie:

1 Informatiedag verenigingen
Geldrop-Mierlo

2 Opening Wij zijn wij Kennismaking met OnsPlatform.tv Werkwijze Enkele voorbeelden Tijd voor vragen

3 Opening

4 Wie zijn wij

5 Kennismaken met OnsPlatform.tv

6 Bewoners, instellingen, professionals
De wereld verandert. We moeten meer zelf doen, meer samenwerken, meer verbinden. Bewoners, instellingen, professionals

7 Vertrekpunt : Realisatie ondergronds en bovengronds netwerk
Doel : Prettig, plezierig wonen Bouwstenen : Samen met de bewoners, zij staan centraal Duurzaam Geen hocus pocus Iedereen moet mee kunnen doen Begeleiding en coaching Ervaring met andere communities

8 Een ontmoetingsplek op het internet waar:
digitaal en doen samen gaan nieuwe diensten beschikbaar komen bewoners actief betrokken worden verbinding ontstaat tussen bewoners, instellingen en professionals

9 Werkwijze Vereniging doet aanvraag
De vereniging en OnsPlatform.tv gaan praten over de wensen en mogelijkheden OnsPlatform.tv maakt eerste opzet voor de website en kopieert wanneer gewenst zoveel mogelijk van een eventuele bestaande website Vereniging krijgt de teugels in handen en persoonlijke uitleg over gebruik website Lancering website voor de leden van de vereniging

10 Aanvragen platform website
De vereniging kan een aanvraag voor een community indienen bij OnsPlatform.tv. Wanneer er nog geen initiatief plaats vind in die specifieke wijk worden er afspraken gemaakt over hoe te beginnen.

11 Bespreken wensen vereniging
De vereniging en OnsPlatform.tv gaan bespreken wat de wensen zijn en welke mogelijkheden een digitaal platform voor hen kan betekenen. Hierbij wordt de basisopzet voor de website meteen bepaald.

12 Eerste opzet website OnsPlatform.tv richt de website in naar wensen van de vereniging en richt wanneer gewenst ook de vormgeving in. Wanneer de vereniging al een website heeft kan OnsPlatform.tv tot een bepaald limiet inhoud over kopiëren naar de nieuwe website.

13 Zelf aan de slag Bepaalde personen van de vereniging worden beheerder van de website en krijgen uitleg in het gebruik en beheer van de website. Nu kan de website verder gevuld worden met nieuwtjes, evenementen en andere leuke inhoud.

14 Lancering van het platform
Middels een bestand met adressen kunnen personen worden uitgenodigd om lid te worden van de website. OnsPlatform.tv organiseert daar naast ook geregeld workshops in verschillende delen van Geldrop-Mierlo waar iedereen welkom is.

15 Enkele voorbeelden

16

17

18

19

20

21 Tijd voor vragen


Download ppt "Informatiedag verenigingen"

Verwante presentaties


Ads door Google