De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In Boon Edam maken ze draaideuren

Verwante presentaties


Presentatie over: "In Boon Edam maken ze draaideuren"— Transcript van de presentatie:

1 In Boon Edam maken ze draaideuren
gemaakt door: Mara,Kevin.Sep,Rogier,Suus,Teun,Sacha en Maria

2 Van alles over Boon edam
Koninklijke Boon Edam is een Nederlands bedrijf dat over de hele wereld actief is. Boon Edam is open van 08:00 tot 17:00. Wat er wordt geproduceerd: Draaideuren en beveiligings toegangen. Het bedrijf bestaat al 141 jaar!! Het is dus niet erg bekend. Ze hebben wel 400 werknemers!

3 supermarkten en dat soort dingen
Wat maakt Boon Edam? Ze maken draaideuren poortjes en beveiligingspoortjes. voor de treinen,vliegtuigen,bioscopen,zwembaden,bibliotheek,banken en supermarkten en dat soort dingen

4 Hoe maakt Boon Edam draaideuren?
Ze maken figuren en daar maken ze de draaideuren van. En ze hebben natuurlijk nog een motor nodig, Maar ze hebben er ook spullen voor nodig. Die buigen ze waardoor de vorm al ontstaat. ze hebben een hele voorraad vol met glas. Dat zetten ze in elkaar en dan heb je een draaideur. Ze maken ze in verschillende soorten en maten. Ze hebben bijvoorbeeld een keer een hele lange gemaakt van wel 6 meter, maar ze kunnen ook hele breedte draaideuren maken. Wat je maar wilt.

5 Materiaal van Boon Edam
In Boon Edam hebben ze veel materiaal en heel veel automatische motors. Ze hebben ook veel ijzeren delen daar maken ze uiteindelijk de draaideuren van. Ze hebben een hele grote werkplaats waar ze dat allemaal maken. Het zijn natuurlijk wel veel stappen die ze moeten doen om draaideuren te maken. Er zijn ook veel machines die ze gebruiken.

6 Boon Edam is het beste met draaideuren van de wereld!
Boon Edam is heel belangrijk voor Nederland daarom heeft het de kroon en het is al 141 jaar oud.

7 Koninklijke Boon Edam Het Koninklijke Boon Edam is een Nederlands bedrijf dat wereldwijd actief is met de productie van draaideuren en beveiligingspoorten. Het bedrijf is in 1873 opgericht en is als timmermanszaak in Amsterdam opgericht in naar Edam verhuisd is. Op draaideuren zie je vaak Boon Edam staan.

8 Uitje Boon Edam het uitje was heel leuk en leerzaam. De vragen die we stelden werden goed beantwoord en we konden hele leuke dingen zien. Op het einde kregen we nog handschoenen waarmee je op je smartphone kan. we kregen ook nog een coole speaker.

9 einde


Download ppt "In Boon Edam maken ze draaideuren"

Verwante presentaties


Ads door Google