De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in groep 4.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in groep 4."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in groep 4

2 Vakken in groep 4: Rekenen Taal Spelling Schrijven
Eenmaal Andermaal (tafels) Begrijpend lezen Alles in 1 Gym Handvaardigheid Tekenen Muziek Verkeer Kanjertraining

3 Wat hoort er nog meer bij groep 4?
Kikkerblad, hierop staat de planning van de dag en het werk wat de leerlingen die dag moeten maken. Schoolzwemmen. In de tweede helft van het schooljaar krijgen de leerlingen van groep 4 1x per week zwemles bij de Banakker. Alles in 1, vanaf groep 4 werken de leerlingen mee aan de thema’s. Ze lezen de teksten, bespreken de vragen en bekijken de bijbehorende films. Natuurlijk doen zij ook mee aan de openingen en afsluitingen van de thema’s en gaan zij mee op excursie. Ze maken in groep 4 nog geen toetsen van Alles in 1.

4 Buitenspelen: In groep 4 spelen de kinderen tegelijk buiten met de bovenbouw (gr4 t/m gr8). Zij spelen buiten in het park, bij het Cruijff court en speeltuintje.

5 Lezen : Iedere ochtend starten we met de leesinloop.
Na een aantal weken starten we met maatjeslezen op vrijdagmiddag.

6 Klasbord: Volgt u ons al op klasbord? Zo niet dan kunt u bij ons altijd de code aanvragen zodat u ons kan volgen. Wij zetten hierop leuke foto’s en berichtjes over de klas.

7 Heeft u nog vragen dan horen wij deze graag
Heeft u nog vragen dan horen wij deze graag. We zien u natuurlijk tijdens de opstartgesprekken op 12 of 14 september. U kunt ook altijd na schooltijd even binnenlopen met een vraag.


Download ppt "Welkom in groep 4."

Verwante presentaties


Ads door Google