De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

TSB “Planning your semester abroad” Trudy Haneveer, Education Coordinator.

Verwante presentaties


Presentatie over: "TSB “Planning your semester abroad” Trudy Haneveer, Education Coordinator."— Transcript van de presentatie:

1 TSB “Planning your semester abroad” Trudy Haneveer, Education Coordinator

2 Programma 11.30 – 12.00 Inhoud Kenmerken semesters per opleiding De vrijroosterregelingen/ individuele planning Terminologie Examencommissie Aan de slag!

3 kennismaken Opleiding Startjaar studiepunten

4 kenmerken Voorwaarde: 60 ECTS hebben behaald Let op de academische kalender van je bestemming! Minimaal 24 ECTS Tijdens je exchange behaalde vakken tellen niet mee voor je gemiddelde Taaleisen verschillen per bestemming

5 Vrijroosterregeling Specifiek voor TSB Zonder studievertraging (indien jaar 1 afgerond)

6 Semesters per opleiding OpleidingFallSpring OW PEW PSY SOC

7 Vrijroosterregeling cohort 2015 P&M * Bachelorthesis: Neem hierover contact op met de thesis coördinator. ** Studenten kiezen een vak van de minor Toegepaste Psychologie: Organizational Psychology (575032) óf Consumer Behavior (590032) *** Substitute course: studenten vervangen de verplichte vakken Sociologie voor Psychologen (500323) en Filosofie voor Psychologen (425027) met een gelijkwaardig of inhoudelijk PSY vak in het buitenland **** Studenten kiezen een vrij minorvak (advies: inhoudelijk PSY vak)

8 Vrijroosterregeling cohort 2015 P&G *Substitute course: studenten vervangen de verplichte vakken Sociologie voor Psychologen (500323) en Filosofie voor Psychologen (425027) met een gelijkwaardig of inhoudelijk PSY vak in het buitenland. **Bachelorthesis: Neem hierover contact op met de thesis coördinator.

9 Vrijroosterregeling cohort 2015 SOC FALL *Substitute course: studenten vervangen het verplichte vak Social Consequences of the Internet (400149) en Values in Europe (400140) met een inhoudelijk SOC vak in het buitenland

10 Vrijroosterregeling cohort 2015 SOC SPRING *Substitute course: studenten vervangen het verplichte vak Armoede en Beleid (400150) met een inhoudelijk SOC vak in het buitenland

11 Vrijroosterregeling cohort 2015 PEW FALL Substitute courses: Studenten vervangen “Coaching en Ontwikkeling” en Sociale Filosofie óf Stage en Advies met een inhoudelijk HRS vak, een taal, een vak op het gebied van work/ management/organizations óf een vergelijkbaar vak in het buitenland Let erop dat het inhoudelijke HRSvak geen overlap heeft met de overige vakken uit je programma! Daarnaast mag tijdens de exchange slechts 1 vak vervangen worden door een taalvak.

12 Vrijroosterregeling cohort 2015 PEW SPRING * Bachelorthesis: neem zodra je exchange definitief is contact op met de thesiscoördinator **Substitute courses: Studenten vervangen “Financial projectmanagement” en Sociale Filosofie óf Stage en Advies met een inhoudelijk HRS vak, een taal, een vak op het gebied van work/ management/organizations óf een vergelijkbaar vak in het buitenland. Let erop dat het inhoudelijke HRSvak geen overlap heeft met de overige vakken uit je programma! Daarnaast mag tijdens de exchange slechts 1 vak vervangen worden door een taalvak.

13 Vrijroosterregeling cohort 2015 OW FALL * Studenten volgen het vak Political Philosophy&OS in jaar 2 óf in jaar 3. **Studenten vervangen het verplichte keuzevak met een vak dat gerelateerd is aan een OS vak in het buitenland (liefst met het woord Organization in de vakbeschrijving )

14 Vrijroosterregeling cohort 2015 OW SPRING * Bachelorthesis: Neem voor eind april contact op met de thesiscoördinator ** Substitute course: studenten vervangen het verplichte vak Corporate Social Responsibility met een vergelijkbaar OS vak in het buitenland *** Studenten vervangen het verplichte keuzevak met een vak dat gerelateerd is aan een OS vak in het buitenland (liefst met het woord Organization in de vakbeschrijving)

15 Niet nominaal? Maak een individuele planning !

16 Terminologie Extra course Elective Minor Substitute course Let op: Bij OW en PEW verplicht keuzevak = substitute course!!!

17 examencommissie

18

19

20 Aan de slag ! Zoek je programma op in je studiegids Pak de juiste vrijroosterregeling erbij Doorloop het stappenplan Vul je studieplanning in Vragen?

21 Tot slot Kom je er niet maak dan een afspraak via de Studentdesk: PSY: Renske Helmer PEW/OW/SOC: Trudy Haneveer

22 Succes!!!!


Download ppt "TSB “Planning your semester abroad” Trudy Haneveer, Education Coordinator."

Verwante presentaties


Ads door Google