De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

JCI VLAANDEREN #EXCHANGE. INLEIDING JCI bestaat enkel en alleen door de toewijding, de ideeën, de passie en de inzet van de individuele leden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "JCI VLAANDEREN #EXCHANGE. INLEIDING JCI bestaat enkel en alleen door de toewijding, de ideeën, de passie en de inzet van de individuele leden."— Transcript van de presentatie:

1 JCI VLAANDEREN 2016-2017 #EXCHANGE

2 INLEIDING JCI bestaat enkel en alleen door de toewijding, de ideeën, de passie en de inzet van de individuele leden. Het grootste doel van JCI Vlaanderen is dan ook om die leden zoveel mogelijk bij te leren, een groot aanbod activiteiten en opleidingen aan te bieden en te laten profiteren van het ijzersterke netwerk dat bij een lidmaatschap komt.

3 INLEIDING Reeds enkele jaren zijn we met het bestuur van Vlaanderen bezig met het overstijgen van het “one man, one job and one year” principe. Een strategisch plan op lange termijn leidt tot succes, waarbij een korte termijn visie vaak vastloopt omdat het niet door iedereen gedragen wordt. Met JCI Exchange willen we de identiteit van JCI uitdragen, meerwaarde voor elk lid creëren en onze ervaringen delen met elkaar. We doen dat aan de hand van vier pijlers: Passie voor JCI, Partnerships, Pers en Persoonlijke Ontwikkeling.

4 PASSIE VOOR JCI Doel: betrokkenheid bij de leden doen toenemen exchange met onze leden; JCI wordt klaargestoomd voor de toekomst en gaat zoveel mogelijk digitaliseren; de lancering van ons online platform gebeurt in samenwerking met Smart Sunday en zal alle informatie van onze lokale afdelingen en leden bevatten; Bovendien wordt er een speciale JCI App ontwikkeld zodat onze leden ook via hun smartphone of tablet de nodige data terugvinden.

5 PASSIE VOOR JCI elk lid aanmoedigen om meer van onder de kerktoren te komen om zowel zakelijk, privé, als JCI; JCI gerelateerd meer te gaan halen uit het beschikbare netwerk; Quasi oneindige beschikbaarheid aan kennis en ervaring die op vandaag veel te weinig gedeeld wordt. Denk maar aan locaties die ter beschikking staan via onze partners, sprekers die in bepaalde afdelingen vaak aan het woord komen, praktische beslommeringen zoals projecten organiseren, …

6 PARTNERSHIPS Doel: partners engageren zodat ze zich meer betrokken voelen bij JCI en de werking ervan exchange met onze partners; onze partners steken (veel) geld in JCI of stellen locaties ter beschikking gedurende drie jaar; In ruil krijgen ze dankzij het netwerk van JCI meer visibiliteit en de mogelijkheid om werknemers te laten proeven van JCI, opleidingen te volgen en deel te nemen aan evenementen,

7 PARTNERSHIPS exchange tussen onze partners; onze partners worden uitgenodigd op een exclusief partnerevent, zodat ook zij kunnen profiteren van elkaar métier, kennis en netwerk.

8 PERS Doel: naamsbekendheid van JCI doen stijgen exchange met ons netwerk; er wordt dikwijls smalend gezegd dat JCI het best bewaarde geheim is van Vlaanderen.; we hebben onszelf de ambitie gezet om hier verandering in te brengen.

9 PERSOONLIJKE ONTWIKKELING Doel: de meerwaarde van een JCI lidmaatschap zeer duidelijk en zeer concreet maken voor élk individueel lid exchange door onze persoonlijke ontwikkeling; binnen JCI zijn wij bijzonder trots op ons een eigen opleidingscenter: Training Institute Flanders of kortweg TIF. wij bieden niet alleen kwalitatieve trainingen aan die door onze eigen leden worden gegeven, maar beschikken eveneens over een groot aantal professionele trainers en sprekers die hun opleidingen exclusief tegen een sterk verminderde prijs aanbieden aan JCI.


Download ppt "JCI VLAANDEREN #EXCHANGE. INLEIDING JCI bestaat enkel en alleen door de toewijding, de ideeën, de passie en de inzet van de individuele leden."

Verwante presentaties


Ads door Google