De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom; fijn dat je er bent! Wat willen we? Wat willen we? Wat is er aan de hand? Wat is er aan de hand? Wat is er aan te doen? Wat is er aan te doen?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom; fijn dat je er bent! Wat willen we? Wat willen we? Wat is er aan de hand? Wat is er aan de hand? Wat is er aan te doen? Wat is er aan te doen?"— Transcript van de presentatie:

1

2 Welkom; fijn dat je er bent! Wat willen we? Wat willen we? Wat is er aan de hand? Wat is er aan de hand? Wat is er aan te doen? Wat is er aan te doen? Hoe ‘koel’ ben jij? Hoe ‘koel’ ben jij?

3 Wereld

4 Maar ook dichterbij huis:

5 Wateroverlast in Tilburg Noord voorbeeld IJpelaervijver

6 En heel recent nog…..:

7 Bron: NEMO kennislink http://www.kennislink.nl/publicaties/klimaatverandering http://www.kennislink.nl/publicaties/impact-van-mens-op-verdroging-evenaart-invloed-door-klimaatverandering

8 Bron: NEMO kennislink http://www.kennislink.nl/publicaties/klimaatverandering http://www.kennislink.nl/publicaties/ziek-door-het-veranderende-klimaat

9 De koelste en warmste plekken van Tilburg:

10 Hittekaart 2050:

11 Klimaat in de stad: -Opwarming zet door: zachtere winters en warmere zomers -Winters gemiddeld natter, met extremere neerslaghoeveelheden -Aantal zomerse regendagen wordt minder, maar hevigheid regenbuien in de zomer neemt toe -Schade voor Tilburg bij ongewijzigd beleid: 13 miljoen per jaar Bron: Deltares

12

13

14 Regenwater, gebruik in de tuin Bron: Rioned

15 Hoe houden we Tilburg ‘koel’? Wat doe jij aan een ‘koel’ Tilburg? Wat doe jij aan een ‘koel’ Tilburg? Wat/wat heb je daarbij nodig? Wat/wat heb je daarbij nodig? Hoe maken we mensen bewuster over het klimaat? Hoe maken we mensen bewuster over het klimaat?

16 Terugkoppeling ideeën Terugkoppeling ideeën Bron: http://prince2.site/how-to-plan-a-workshop-in-6-steps/

17 Handen & voeten aan een koel Tilburg. Hoe nu verder?

18 Bedankt voor je aanwezigheid en inzet!


Download ppt "Welkom; fijn dat je er bent! Wat willen we? Wat willen we? Wat is er aan de hand? Wat is er aan de hand? Wat is er aan te doen? Wat is er aan te doen?"

Verwante presentaties


Ads door Google