De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Kitesurfen is slechts een van de meest populaire sporten voor adrenaline freaks in Spanje, soms aangeduid als kiteboarding waarbij scheuren over de.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Kitesurfen is slechts een van de meest populaire sporten voor adrenaline freaks in Spanje, soms aangeduid als kiteboarding waarbij scheuren over de."— Transcript van de presentatie:

1

2  Kitesurfen is slechts een van de meest populaire sporten voor adrenaline freaks in Spanje, soms aangeduid als kiteboarding waarbij scheuren over de oceaan golven op een kleine surfplank aangedreven door niets meer dan een horse-shoe gevormde kite en de kracht van moeder natuur. Het is snel, het is spannend en het is ooit-zo-iets gevaarlijk! Barcelona is een Mekka van kitesurfen geworden in de afgelopen jaren, als alle rond de stad op en neer Spanje’s Costa Brava zijn een aantal stranden die perfecte kitesurfen voorwaarden bieden. Bent u klaar voor de uitdaging zal de Tyler groep Barcelona boek dan u kitesurflessen met een professionele instructeur bij één van de beste scholen aan de Costa Brava, net buiten Barcelona.de Tyler groep Barcelona 

3  Barcelona ontplofte in populariteit als een bestemming kitesurfen in de late noughties, dankzij de betrouwbare vlotte onshore wind en veel stranden waar u toegang heeft de kalme open water, evenals comfortabele temperaturen. Natuurlijk, al het bovenstaande ook maken Barcelona – samen met andere nabijgelegen plaatsen aan Spanje’s Costa Brava (zoals Castelldefels, St. Pere Pescadors, Empuriabrava, Sitges en Tarragona) – de perfecte plek voor beginners om te leren kitesurfen. Dat is waarom u vindt een aantal professionele scholen bieden kite surfen lessen, cursussen en zelfs all-inclusive kitesurfenvakantie in deze zeer regio!vakantie in deze zeer regio  Zippen over de golven met alleen een kite en moeder natuur voor het voortbewegen van u is een onverslaanbare rush, en de uitdaging van leren deze technische sport (u moet kunnen worden bedreven in slechts een paar dagen met de juiste instructeurs!) voor een onvergetelijke vakantie in Barcelona maakt! Wat meer is de kite surfen Gemeenschap een erg leuk om te hangen met, dus op hetzelfde moment als u geniet van uw lessen zult u het maken van nieuwe vrienden. En dan zijn er altijd Modernista Barcelona’s meesterwerken, alle partijen van de nacht en smakelijke gerechten te houden je bezig wanneer u niet de wind en de golven vechten bent!Modernista Barcelona’s meesterwerken 


Download ppt " Kitesurfen is slechts een van de meest populaire sporten voor adrenaline freaks in Spanje, soms aangeduid als kiteboarding waarbij scheuren over de."

Verwante presentaties


Ads door Google