De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kleurenrups Doel: kinderen laten zien dat je met twee kleuren verf een nieuwe kleur kunt maken. Geef de kinderen de kleuren rood, geel en blauw. Laat ze.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kleurenrups Doel: kinderen laten zien dat je met twee kleuren verf een nieuwe kleur kunt maken. Geef de kinderen de kleuren rood, geel en blauw. Laat ze."— Transcript van de presentatie:

1 Kleurenrups Doel: kinderen laten zien dat je met twee kleuren verf een nieuwe kleur kunt maken. Geef de kinderen de kleuren rood, geel en blauw. Laat ze drie willekeurige rondjes rood, geel of blauw verven. Ieder overig rondje mag met slechts 2 mengkleuren worden geverfd zodat de secundaire kleuren oranje, groen en paars worden gevormd. Groep 1 het werkblad laten gebruiken met gezicht en pootjes. Groep 2 kan gebruik maken van het werkblad waarbij ze zelf het gezichtje en de pootjes moeten verven. Leer de kinderen eventueel ook de versjes aan.

2 Kleurenrups De moeder van de duizendpoot is vreselijk ontevreden, want haar zoontje is zojuist in de sloot gegleden. En als je even rekent weet je wat dat betekent. Op zijn hoofd een grote buil en wel duizend sokjes vuil. Hocus pocus zonder franje rood en geel dat wordt oranje, Hocus pocus met een zoen blauw en geel dat wordt groen, Hocus pocus heel wat raars blauw en rood dat wordt paars.

3 Kleurenrups De moeder van de duizendpoot is vreselijk ontevreden, want haar zoontje is zojuist in de sloot gegleden. En als je even rekent weet je wat dat betekent. Op zijn hoofd een grote buil en wel duizend sokjes vuil. Hocus pocus zonder franje rood en geel dat wordt oranje, Hocus pocus met een zoen blauw en geel dat wordt groen, Hocus pocus heel wat raars blauw en rood dat wordt paars.

4 Kleurenrups De moeder van de duizendpoot is vreselijk ontevreden, want haar zoontje is zojuist in de sloot gegleden. En als je even rekent weet je wat dat betekent. Op zijn hoofd een grote buil en wel duizend sokjes vuil. Hocus pocus zonder franje rood en geel dat wordt oranje, Hocus pocus met een zoen blauw en geel dat wordt groen, Hocus pocus heel wat raars blauw en rood dat wordt paars.


Download ppt "Kleurenrups Doel: kinderen laten zien dat je met twee kleuren verf een nieuwe kleur kunt maken. Geef de kinderen de kleuren rood, geel en blauw. Laat ze."

Verwante presentaties


Ads door Google