De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Métallisation Nord Industrie – rue d’Arcole 51 bis – Lille – Tel: – Fax: – website:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Métallisation Nord Industrie – rue d’Arcole 51 bis – Lille – Tel: – Fax: – website:"— Transcript van de presentatie:

1 Métallisation Nord Industrie – rue d’Arcole 51 bis – 59000 Lille – Tel: +33 3 28 38 05 50 – Fax: +33 3 20 30 98 72 E-mail: contact@mni-hi-tech.com – website: www.mni-hi-tech.comcontact@mni-hi-tech.com MINILUB Smeercoating voor de plasticindustrie Hoogtechnologisch procédé voor de oppervlaktebehandeling van gereedschap ter voorkoming van problemen bij het verwijderen van mallen door een vermindering van de wrijving Ruimtevaarttechnologie Bij het ontwikkelen van geavanceerde smeertechnologieën die voldoen aan de eisen van ruimtevaartconstructeurs, kwam men tot een nieuwe universele, met het oppervlak verbonden smeercoating. Deze smeertechnologie werd nu aangepast voor de plasticverwerkende industrie. Wij helpen u uw wrijvingsproblemen op te lossen en het inspuitprocédé betrouwbaarder te maken met minder verliezen, kortere cycli, minder onderhoud en meer winst. Procédé Het wolframbisulfiet wordt bij omgevingstemperatuur in een geconditioneerd gas als toepassingsmiddel met hoge snelheid opgespoten om een zeer goede hechting te verkrijgen. Om de fysische hechting van de droge smeerfilm mogelijk te maken, behandelen wij het oppervlak van het gereedschap tot het een (atoom)structuur vertoont die vrij is van oxide en onzuiverheden. Het voorbehandelde oppervlak wordt vervolgens gebombardeerd met een gemodificeerd wolfram- bisulfiet dat op die manier wordt ingeplant in de atoomstructuur. Bij die moleculeverbinding wordt het wolframbisulfiet een deel van de ondergrond, zodat het niet meer kan worden verwijderd door schuren. Toepassingen Uitstoters Geleidingselementen Geleidingsrails Asgeleiders Vormklauwen Injectoren met naalden Ontvormingsringen Kogellagers Kabels, slijtvlakken Gereedschapskernen, inserts Vormnesten Draadsnijkernen Achteruitsnijdingen met geforceerde ontvorming Kussenblokken PLASTICINDUSTRIE

2 Métallisation Nord Industrie – rue d’Arcole 51 bis – 59000 Lille – Tel: +33 3 28 38 05 50 – Fax: +33 3 20 30 98 72 E-mail: contact@mni-hi-tech.com – website: www.mni-hi-tech.comcontact@mni-hi-tech.com MINILUB Smeercoating voor de plasticindustrie Kenmerken (fysische eigenschappen) Materiaal: gemodificeerd wolframbisulfiet in lamellaire vorm Hardheid: 1 – 1,5 schaal van Moh’s Moleculair gewicht:248.02 Kleur:metaalgrijs – antraciet Wrijvingscoëfficiënt:max. 0.030 Hechting:moleculaire, mechanische verbinding Toepassingsmiddel:geconditioneerde lucht met omgevingstemp. Dikte:max. 0,0005 mm, 0,5 µm Densiteit:7,4 GMS per CC Ondergrond:alle metalen (ook behandelde), glas, rubber, plastic, porselein Gebruikstemp.:van -188°C tot +568°C Chemische stabiliteit:inert, niet giftig, niet bijtend Corrosiebestendigheid:verhindert corrosie in zeer geringe mate Belastbaarheid:zelfs als ondergrond, tot 350.000 psi = 2200N/mm 2 Magnetisme: niet magnetisch Stabiliteit in vacuüm: stabiel tot 10 [-14] Torr Oppervlak: geen verandering in de oppervlakte- structuur van de ondergrond (glans, fijnheid), tast de randen niet aan, geen verhoging, geen afronding Verenigbaarheid:met alle oliën, vetten, oplosmiddelen, benzine alcohol. PRESTATIES Dankzij dit procédé kan het plastic gemakkelijker in de vorm worden gespoten, d.w.z. bij een lagere T° en druk. Na het harden kan het plastic vroeger en gemakkelijker uit de vorm worden verwijderd. Dat impliceert een verkorting van de duur van de CYCLUS en een verhoging van de KWALITEIT dankzij een eliminatie van de belastingen van de ontvorming en van vervormingen. Er kunnen verschillende courante plasticsoorten mee worden behandeld, zoals PP, PE, PC, POM, ABS en bepaalde « problematische » materialen. Door een beschermfilm (met inerte structuur) aan te brengen tussen het ingespoten plastic en het oppervlak van de mal, vermindert MINILUB de wrijving bij het ontvormen.


Download ppt "Métallisation Nord Industrie – rue d’Arcole 51 bis – Lille – Tel: – Fax: – website:"

Verwante presentaties


Ads door Google