De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus

2 Informatie voor onze gasten De Bijbellezing is uit de vertaling van 1951. Bijbels liggen bij de entree. De psalmen en liederen worden geprojecteerd. Tijdens deze dienst is er crèche tot en met 3 jaar.

3 Mededelingen D.V. zondag 13 maart zijn de collectedoelen: 1 e collecte: kerk 2 e collecte: kerkelijke kassen Bij de uitgang: rente, aflossing en onderhoud van de gebouwen. D.V. zondag 13 maart hoopt ds. A.G.M. Weststrate in..de morgendienst voor te gaan en J.G. Schenau in de..middagdienst. Vanavond begint de kerkdienst om 19:30 uur.

4 Liturgie woensdag 9 maart Mededelingen Ps. 123: 1 * Stil gebed * Votum en groet Kinderen zingen ELB. 466 Gebed Schriftlezing: Marcus 10: 46-52 Ps. 72: 4 NPB Preek Ps. 81: 9 NB Collecte Dankgebed ELB. 420 * Zegen * Staande

5 Mededelingen

6 Ps. 123: 1

7 Ik hef tot U, die in den hemel zit, mijn ogen op, en bid. Gelijk een knecht ziet op de hand zijns heren om nooddruft te begeren, en 't oog der maagd is op haar vrouw geslagen om hulp of gunst te vragen, zo slaan wij 't oog op onzen HEER, tot Hij ook ons genadig zij.

8 Stil gebed Votum en groet * Staande

9 Kinderen zingen

10 Jezus is de goede Herder Jezus is de goede herder, Jezus Hij is overal. Jezus is de goede herder, brengt mij veilig naar de stal. Als je 's avonds niet kunt slapen, als je bang in 't donker bent, denk dan eens al die schapen, die de heer bij name kent.

11 Jezus is de goede Herder Jezus is de goede herder, Jezus hij is overal. Jezus is de goede herder, brengt mij veilig naar de stal. En wanneer je soms alleen bent en je hart is vol verdriet, denk dan aan de goede herder Hij vergeet Zijn schaapjes niet.

12 Jezus is de goede Herder Jezus is de goede herder, Jezus Hij is overal. Jezus is de goede herder, brengt mij veilig naar de stal.

13 ELB. 466

14 Onze Vader die in de hemelen zijt Uw naam worde geheiligd Uw koninkrijk kome Uw wil geschiede op aarde zoals in de hemel. Geef ons heden ons dagelijks brood en vergeef ons onze schulden, gelijk ook wij aan anderen vergeven. En leidt ons niet in verzoeking maar verlos ons van de boze.

15 ELB. 466 Want van U is het koninkrijk en de kracht en de heerlijkheid tot in eeuwigheid, in eeuwigheid. Amen.

16 Gebed

17 Schriftlezing: Marcus 10: 46-52

18 Ps. 72: 4 NPB

19 Wie roept om hulp zal Hij bevrijden. Wie in ellende leeft redt deze Koning, Die zal strijden voor wie geen helper heeft. Wie arm zijn of door zorg gebogen, verdrukt of diep in nood – hun bloed is kostbaar in Zijn ogen. Hij redt hen van de dood.

20 Preek

21

22

23

24

25 Schriftlezing: Marcus 10: 46-52 Tekst: Marcus 10:46-52 Bartimeüs en de Heere Jezus Zingen na de preek Ps. 81: 9 NB 1. 1) Een open mond 2) Een open deur 3) Een open oog 33

26 Ps. 81: 9 NB

27 Leef uit mijn verbond. Vraag van Mij vrijmoedig. Open wijd uw mond. Al wat u ontbreekt, al waar gij om smeekt geef Ik overvloedig.

28 Collecte Deze collecte is bestemd voor: 1. Kerk 2. Kerk Bij de uitgang: rente, aflossing en onderhoud

29 Dankgebed

30 ELB. 420 Kinderen met gemeente

31 ELB. 420 Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij open doen. Als je zoekt dan zul je 't vinden, halleluja. Halleluja. (3x) Als je de Vader vraagt om 'n brood geeft Hij je zeker nooit een steen. Al je gebeden klein of groot, heus Hij vergeet er niet een.

32 ELB. 420 Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij open doen. Als je zoekt dan zul je 't vinden, halleluja. Halleluja. (3x)

33 ELB. 420 Als je mijn Vader iets wil vragen, vraag in mijn Naam, Ik zal het doen. Ik ben met je alle dagen. Ik ben dezelfde als toen.

34 ELB. 420 Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij open doen. Als je zoekt dan zul je 't vinden, halleluja. Halleluja. (3x)

35 Zegen * Staande

36 U bent vanavond weer van harte welkom !!


Download ppt "Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus."

Verwante presentaties


Ads door Google