De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

InViNo is een samenvoeging van de woorden: "Incipit Vita Nova"uit Dante's La Divina Comedia en betekent: "Hier begint een nieuw leven". InViNo Onderhoud.

Verwante presentaties


Presentatie over: "InViNo is een samenvoeging van de woorden: "Incipit Vita Nova"uit Dante's La Divina Comedia en betekent: "Hier begint een nieuw leven". InViNo Onderhoud."— Transcript van de presentatie:

1 InViNo is een samenvoeging van de woorden: "Incipit Vita Nova"uit Dante's La Divina Comedia en betekent: "Hier begint een nieuw leven". InViNo Onderhoud Wil een partner zijn in algemeen facilitair onderhoud bij haar opdrachtgevers. Het is een One stop shopping bedrijf waar alle vakspecialismes worden vertegenwoordigd. InViNo heeft een slagvaardige groep betrouwbare medewerkers in dienst welke ingezet kunnen worden op diverse werkzaamheden variërend van gepland onderhoud, tot ad-hoc werkzaamheden. Deze dienstverlening is inzetbaar in bijvoorbeeld bedrijfspanden, openbare gebouwen, zorginstellingen en bij woningbouwverenigingen.

2 Onze mensen hebben ervaring, zijn toegewijd en begrijpen wat u als klant nodig heeft. Doordat InViNo sterk naar de mens kijkt, en te zien wat ze wel kan, ontstaat er binnen ons bedrijf een fantastische werksfeer. Hier kan u als klant van profiteren door de oprechte aandacht van onze mensen voor uw vraag. Dit is in onze optiek: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen PUR SANG

3 Missie InViNo biedt mensen die nu niet deelnemen aan het arbeidsproces de kans te participeren op de arbeidsmarkt en daardoor weer zelfstandig te voorzien in de eigen levensbehoeften zonder “volledig” afhankelijk te zijn van uitkering of subsidies. Doelstellingen InViNo onderscheidt zich door al haar medewerkers te betrekken uit een arbeidsgroep die, ondanks hun kwalificaties, nauwelijks een kans krijgt haar vaardigheden in te zetten, namelijk oudere werklozen en mensen met een beperking (oa gehandicapte, WAO-ers.) Deze groep willen we in staat stellen weer deel te nemen aan het arbeidsproces door met hen onze dienstverlening aan te bieden. aan te bieden.


Download ppt "InViNo is een samenvoeging van de woorden: "Incipit Vita Nova"uit Dante's La Divina Comedia en betekent: "Hier begint een nieuw leven". InViNo Onderhoud."

Verwante presentaties


Ads door Google