De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

BP vernieuwt inzet voor MIT met tweede belofte van $25 miljoen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "BP vernieuwt inzet voor MIT met tweede belofte van $25 miljoen."— Transcript van de presentatie:

1 BP vernieuwt inzet voor MIT met tweede belofte van $25 miljoen

2 BP vandaag aangekondigd dat het zijn gehechtheid aan het Massachusetts Institute van technologie energie-initiatief (MITEI) is vernieuwing door middel van een overeenkomst om een andere $25 miljoen voor voortdurende energie-onderzoek in de komende vijf jaar — totaal programma van het bedrijf tot $50 miljoen financiering te brengen. "Als de grootste investeerder van de energie in de VS de afgelopen vijf jaar, BP is blij om uit te breiden zijn gaande inzet voor academisch onderzoek in dit land door onze voortdurende samenwerking met MIT," zei Lamar McKay, Voorzitter en President van BP Amerika, Inc. "energie van de natie uitdagingen op lange termijn partnerschappen tussen de particuliere sector en vooraanstaande wetenschappelijke instellingen vereist. Wij geloven het programma van de MITEI dat we geholpen gevonden is een voorbeeld van de essentiële koppeling tussen energie en technologie."

3 Gelanceerd in 2006 met BP als de inaugurele stichtend lid, voert de MITEI multidisciplinair onderzoek gericht op het aanpakken van complexe energie uitdagingen zoals energievoorziening verhogen, verbetering van de efficiëntie en het aanpakken van de milieu-impact van het energieverbruik. Tot op heden, heeft het initiatief gesponsord honderden energiegerelateerde projecten variërend van onconventionele bronnen van koolwaterstoffen naar hernieuwbare energie en kernfusie. "De MITEI is geworden een model voor grootschalige multidisciplinair onderzoek in partnerschap met de industrie," zei de Voorzitter van MIT L. Rafael Reif. "BP's vroege inzet en steun waren essentieel en we zijn erg blij dat dit hernieuwde engagement succes signalen in de belangrijke doelstellingen van BP en MIT."

4 Het MITEI programma paren wereldklasse onderzoek teams met de energiebedrijven die verantwoordelijk is voor het commercialiseren van de technologie. Structuur van het programma kan industriële partners om gezamenlijk onderzoek te steunen innovatieve energiegerelateerde academische terwijl gelijktijdig het bevorderen van onderzoek gericht op de specifieke zakelijke uitdagingen. "BP is een gewaardeerde partner bij het definiëren en fundamentele energie-uitdagingen", zegt Professor Ernest J. Moniz, directeur van de MITEI. "Het biedt waardevolle industrie vooruitzichten en veel om de algehele missie van het MIT-energie-initiatief vorm te geven heeft gedaan. We zijn verheugd dat BP heeft besloten om het lidmaatschap uit te breiden.“ Binnen het programma, BP wetenschappers en ingenieurs en MIT onderzoekers samenwerken op een aantal gebieden met inbegrip van energieconversie, duurzame energie, materiaalwetenschap en de modellering van de wereldwijde energieproductie en gebruiken.

5 "MIT docenten en studenten hebben bleek te zijn van onschatbare waarde onderzoekspartners die het Instituut motto belichamen ' Mens et Manus of 'gedachten en Hand', ' zei Ellen Williams, BP's Chief Scientist. 'Zij brengen een krachtige combinatie van wetenschappelijke innovatie en strengheid samen met een bewustzijn van de praktische overwegingen van grootschalige energievoorziening. De afgelopen vijf jaar, heeft MITEI onderzoek geleverd BP met een aantal praktische oplossingen en betrouwbare wetenschappelijke gegevens, van state-of-the-art procesoptimalisatie en modelleringsinstrumenten grond-brekende analyse van het watergebruik in de productie van energie." BP financiert ongeveer 100 miljoen dollar per jaar in universiteit onderzoek, onderwijs en werving activiteit op meer dan 50 Amerikaanse universiteiten.

6 Over BP in de VS BP heeft meer geïnvesteerd in de Verenigde Staten in de afgelopen vijf jaar dan elk ander bedrijf van olie en gas. Met meer dan 52 miljard dollar in kapitaal uitgaven tussen 2007 en 2011, investeert BP meer in de VS dan in enig ander land. Het bedrijf is de tweede grootste producent van olie en gas in de VS, een grote olie raffinaderij en een leider in alternatieve energiebronnen zoals windenergie en biobrandstoffen. BP biedt genoeg energie elk jaar te licht van het hele land. BP ondersteunt met 23.000 U.S. werknemers, bijna een kwart van een miljoen binnenlandse banen via haar zakelijke activiteiten. Voor meer informatie, bezoek www.bp.com.www.bp.com

7 Over MITEI MITEI werd gebouwd volgens een sjabloon dat is neergelegd in het verslag 2006 van de Raad van de energie-onderzoek in opdracht van door voormalige MIT President, Susan Hockfield. Het verslag opgeroepen tot nieuwe benaderingen van multidisciplinair onderzoek, onderwijs buiten de grenzen van de school en de afdeling, een meer energie efficiënte campus gedeeltelijk via student geleide projecten en outreach naar de wereld van het beleid door technisch bereikt geaard analyse. Het benadrukt ook het belang van een ander MIT sterkte – samen met de industrie als een priemgetal locus voor schone energie transformatie nodig naar adres, economische, milieu en veiligheid betreft die zijn gekoppeld aan het huidige energiesysteem. Het MITEI- programma omvat onderzoek, onderwijs, beheer van de energie van de campus en outreach programma's die betrekking hebben op alle gebieden van en het aanbod van energie, veiligheid en milieu-impact.

8 In de afgelopen vijf jaar, wordt honderden onderzoeksprojecten variërend van zonne-energie productie van koolwaterstof, van globale systemen om nanostructuurmaterialen ondersteund. Dit heeft mogelijk gemaakt grotendeels door middel van strategische allianties met bedrijven over een breed scala aan energie-gerelateerde bedrijven, alsmede de regering en de filantropische steun.

9 Wenken voor de redactie BP werkt met sommige 200 universiteiten over de hele wereld en houdt een aantal lange termijn strategische partnerschappen met toonaangevende universiteiten in de UK, VS, China en Rusland. BP energiegerelateerde onderzoek bij MIT voor meer dan een decennium heeft ondersteund en werkt samen met MIT Sloan School of Management te leveren aangepaste executive development programma's. BP was de inaugurele stichtend lid van het MIT-energie-initiatief en is de eerste om te vernieuwen zijn inzet. Verdere informatie: Naam: BP U.S. Press Office Telefoon: + 1 281 366 4463 E-mail: uspress@bp.com


Download ppt "BP vernieuwt inzet voor MIT met tweede belofte van $25 miljoen."

Verwante presentaties


Ads door Google