De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

HKE voor EKH Doel Europa Kinderhulp Het verzorgen van een onvergetelijke vakantie van ruim 2 weken aan kansarme, kwetsbare kinderen uit heel Europa.

Verwante presentaties


Presentatie over: "HKE voor EKH Doel Europa Kinderhulp Het verzorgen van een onvergetelijke vakantie van ruim 2 weken aan kansarme, kwetsbare kinderen uit heel Europa."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 HKE voor EKH

4 Doel Europa Kinderhulp Het verzorgen van een onvergetelijke vakantie van ruim 2 weken aan kansarme, kwetsbare kinderen uit heel Europa

5

6 Waarom is er geld nodig? Alle bestuursleden en medewerkers van Europa Kinderhulp zijn vrijwilligers. Vakantiereizen organiseren en vakantiegastgezinnen vinden voor zo'n 2000 kinderen per jaar kost veel geld. De grootste posten zijn kosten voor de vakantiekinderen (reizen, verzekeringen) en organisatiekosten (porti, telefoon-, reis- en vergaderkosten). Europa Kinderhulp krijgt geen subsidie, alles wordt betaald van giften en sponsoring.

7 Regio Brabant http://www.europakinderhulp.nl/nl/de-organisatie/regios/noord-brabant Kinderen uit Frankrijk, Duitsland en Nederland bezoeken Brabant in de vakantie. Hiervoor is jullie inzet van harte welkom. Gastgezinnen en vrijwilligers zijn ook altijd welkom

8 Bedankt! Billy-Joe (Dover) Benjamin (Hannover) Nanke (Medewerker bij EKH en HKE) Jaap (Medewerker EKH)


Download ppt "HKE voor EKH Doel Europa Kinderhulp Het verzorgen van een onvergetelijke vakantie van ruim 2 weken aan kansarme, kwetsbare kinderen uit heel Europa."

Verwante presentaties


Ads door Google