De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Elke trap telt. Beste OKRA-vrienden, gisteren kocht ik een nieuw spelletje (olé, ola) Je weet wel zo'n ding met twee wielen, een zadel en een belletje.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Elke trap telt. Beste OKRA-vrienden, gisteren kocht ik een nieuw spelletje (olé, ola) Je weet wel zo'n ding met twee wielen, een zadel en een belletje."— Transcript van de presentatie:

1 Elke trap telt

2 Beste OKRA-vrienden, gisteren kocht ik een nieuw spelletje (olé, ola) Je weet wel zo'n ding met twee wielen, een zadel en een belletje (olé, ola)

3 Elke trap telt En wat ik daar zag heeft me blij gemaakt (olé, ola) Die fiets die heeft mij echt diep geraakt (olé, ola)

4 Elke trap telt Het blijkt gezond en goed te zijn voor het hart (olé, ola) Je hebt ze in alle soorten, elektrisch, met twee en ook in ‘t zwart (olé, ola)

5 Elke trap telt Luister daarom beste mensen van de OKRA (olé, ola) Ons thema van dit jaar is de fiets, voilà c'est ça (olé, ola)

6 Elke trap telt En ik zweer u: Elke trap telt (elke trap telt) Elke trap telt en 't gaat vooruit

7 Elke trap telt En 't is gezond (ja 't is gezond) Ja weg nu met die luie kont!

8 Elke trap telt En 't doet ook deugd (enorm veel deugd) ‘t heeft zoveel stijl (ja zoveel stijl) Spring op die fiets (hup op die fiets) Kom trap er nu op los

9 Elke trap telt Elke trap telt (elke trap telt) Elke trap telt en 't gaat vooruit

10 Elke trap telt Het is een liefde (liefde voor) Het is een liefde voor de fiets

11 Elke trap telt Elke trap telt (elke trap telt) Elke trap telt dus neem die fiets

12 Elke trap telt En toen dacht ik beste vrienden van de OKRA waarom niet met de auto dat is toch gemakkelijk (olé, ola) Je wordt daar niet moe van maar t is niet milieuvriendelijk (olé, ola)

13 Elke trap telt Zwijg dus maar van die auto dat is niet zo goed (olé, ola) Spreek me liever van een fiets zoals het moet (olé, ola)

14 Elke trap telt Je bent bij OKRA-SPORT of doe je helemaal niets? (olé, ola) Dus geen gezever vooruit kruip op die fiets (olé, ola) Trek me uit die luie stoel Geef me een fiets, ik heb een doel!

15 Elke trap telt Elke trap telt (elke trap telt) Elke trap telt en 't gaat vooruit

16 Elke trap telt En 't is gezond (ja 't is gezond) Weg met die dikke luie kont!

17 Elke trap telt En 't doet ook deugd (enorm veel deugd) ‘t heeft zoveel stijl (ja zoveel stijl) Spring op die fiets (hup op die fiets) Kom trap er nu op los

18 Elke trap telt Elke trap telt (elke trap telt) Elke trap telt en 't gaat vooruit!

19 Elke trap telt Het is een liefde (liefde voor) Het is een liefde voor de fiets!

20 Elke trap telt Elke trap telt (elke trap telt) Elke trap telt dus neem die fiets!


Download ppt "Elke trap telt. Beste OKRA-vrienden, gisteren kocht ik een nieuw spelletje (olé, ola) Je weet wel zo'n ding met twee wielen, een zadel en een belletje."

Verwante presentaties


Ads door Google