De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De naam Dorcas Een van de eerste christenen. ‘Deze was overvloedig in goede werken, en in liefdegaven die zij schonk’, Hand.9:36. Inspiratiebron.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De naam Dorcas Een van de eerste christenen. ‘Deze was overvloedig in goede werken, en in liefdegaven die zij schonk’, Hand.9:36. Inspiratiebron."— Transcript van de presentatie:

1 www.dorcas.nl

2 De naam Dorcas Een van de eerste christenen. ‘Deze was overvloedig in goede werken, en in liefdegaven die zij schonk’, Hand.9:36. Inspiratiebron voor focus en werkwijze Dorcas.

3 www.dorcas.nl De organisatie Dorcas Internationale organisatie > 365 medewerkers > 10.000 vrijwilligers > 165 projecten 18 landen Oost-Europa, Afrika en Midden-Oosten.

4 www.dorcas.nl De missie van Dorcas Samen Gods liefde uitdragen in het geven van uitzicht aan mensen in armoede en nood. Noodhulp én structurele ontwikkeling. Zoveel mogelijk met kerken en christenen.

5 www.dorcas.nl I K BEN ZIEK GEWEEST EN U HEBT M IJ BEZOCHT Gezondheidsprojecten Soedan

6 www.dorcas.nl I K WAS IN DE GEVANGENIS EN U BENT BIJ M IJ GEKOMEN Gevangenen in Rusland ontvangen zorg en hulpgoederen

7 www.dorcas.nl Voedselhulp in de Hoorn van Afrika I K HAD HONGER EN U HEBT M IJ TE ETEN GEGEVEN

8 www.dorcas.nl I K HAD DORST EN U HEBT M IJ TE DRINKEN GEGEVEN Schoon drinkwater in Ethiopië

9 www.dorcas.nl I K WAS EEN VREEMDELING EN U HEBT M IJ GASTVRIJ ONTHAALD Vluchtelingen vanuit Syrië ontvangen noodhulp

10 www.dorcas.nl Kinderen in Moldavië ontvangen kleding I K WAS NAAKT EN U HEBT M IJ GEKLEED

11 www.dorcas.nl Wat kan ik doen? Bidden Gebed is de basis van ons werk Helpen Vele handen maken licht werk Geven Uw bijdrage in de collecte of via www.dorcas.nl


Download ppt "De naam Dorcas Een van de eerste christenen. ‘Deze was overvloedig in goede werken, en in liefdegaven die zij schonk’, Hand.9:36. Inspiratiebron."

Verwante presentaties


Ads door Google