De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE DORPSIDIOOT STAPT ZIJN STAMCAFÉ BINNEN Met een brede grijns,nestelt ie zich op z’n plaats aan de toog.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE DORPSIDIOOT STAPT ZIJN STAMCAFÉ BINNEN Met een brede grijns,nestelt ie zich op z’n plaats aan de toog."— Transcript van de presentatie:

1

2 DE DORPSIDIOOT STAPT ZIJN STAMCAFÉ BINNEN Met een brede grijns,nestelt ie zich op z’n plaats aan de toog

3 Hij bestelt een pilsje En trakteert de aanwezige klanten op een rondje Waarop de cafébaas vraagt: “Awel Kris,zo goed gezind, de lotto gewonnen?”

4 “Niet echt”antwoordt hij, “maar ik heb wel iets plezant meegemaakt”, en hij lacht nog steeds breed. De gasten worden nieuwsgierig en vragen uitleg. “Wel,’t is een heel verhaal,maar je weet dat bij mij achter een spoorweg ligt hihi Wel gisteravond keek ik uit het raam

5 En zag daar een jonge vrouw vastgebonden liggen op de rails,net als in de film. Natuurlijk heb ik ze onmiddellijk bevrijd en mee naar binnen genomen…. “Straf verhaal,maar was het dat?” Njet jong,bijlange nie,toen begon het pas!! Vooruit,om niet in details te treden:we hebben “HET” de hele nacht gedaan Ge weet wel,alle standjes!

6 “Verdomme,gij gelukzak”zegt de cafébaas met een diepe zucht “Enneuh,was het ook nog een knappe?” “Tja,”zucht op zijn beurt de dorpsgek “Dat zal ik nooit weten…….. ik heb hare kop niet gevonden!”

7 Brief van het ziekenfonds Geachte heer/mevrouw 13-08-2005 Ten einde het gebruik van de generieke genees- middelen te bevorderen En om tegen de farmaceutische lobbys te reageren zal Viagra vervangen worden door kokend water

8 KOKEND WATER doet eieren hard worden, doet worstenzwellen en opent mosselen Hoogachtend, Uw ziektenkostenverzekeraar


Download ppt "DE DORPSIDIOOT STAPT ZIJN STAMCAFÉ BINNEN Met een brede grijns,nestelt ie zich op z’n plaats aan de toog."

Verwante presentaties


Ads door Google