De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ons project, The Cube Bas Hemme, Tim Brust, Manuel Gerth, Nick Rocks Mobiliteit Hondsrug College Emmen, klas V2t.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ons project, The Cube Bas Hemme, Tim Brust, Manuel Gerth, Nick Rocks Mobiliteit Hondsrug College Emmen, klas V2t."— Transcript van de presentatie:

1 Ons project, The Cube Bas Hemme, Tim Brust, Manuel Gerth, Nick Rocks Mobiliteit Hondsrug College Emmen, klas V2t

2 Welkom in “The Cube” Dit is hét vervoerscentrum van de toekomst. In deze compacte kubus woont en leeft iedereen, vanwege de overbevolking.

3 Openbaar Vervoer en vrachtverkeer In de stad zijn auto’s zowel verboden als onmogelijk. Met liften kun je onder de grond, naar de ‘metro’s’. Het zijn boten die door waterdruk door een buis worden geperst, wat weinig energie kost. Wanneer een boot wil aanmeren of naar een ander gebied van het stelsel, kan hij gebruik maken van wissels, die in feite hetzelfde werken als wissels bij treinen. Dan neemt een duwboot of een andere boot zijn plaats in. De duwboten zorgen dat iedereen vooruitgaat, en hebben als enige aandrijving. Overal in de stad zijn perrons, die verbonden zijn met de boten met intrekbare buizen.

4 Recreatie De kubus, in werkelijk 3 kilometer hoog, 9 kilometer lang en 9 kilometer breed, heeft een dak met sportvelden en je kunt over het dak fietsen. Op het dak zijn overal fietsenverhuurders, fietsenstallingen, liftuitgangen en trappen.

5 Immense ramen. Liftuitgangen en schoorstenen Voetbalvelden Atletiekbanen OV- en vrachtboten Duwboot Plaatsnaambord Boom Maker


Download ppt "Ons project, The Cube Bas Hemme, Tim Brust, Manuel Gerth, Nick Rocks Mobiliteit Hondsrug College Emmen, klas V2t."

Verwante presentaties


Ads door Google