De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zelf carnavalskleding maken: met onze carnavals strijklogo's bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zelf carnavalskleding maken: met onze carnavals strijklogo's bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met."— Transcript van de presentatie:

1 Zelf carnavalskleding maken: met onze carnavals strijklogo's bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met een paar muisklikken stoffen carnavals logo's van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw carnavalskleding. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen, bv van uw carnavalsvereniging, of andere vereniging waarvan u lid bent. Na de ontvangst van de bestelling kunt u zelf eenvoudig uw carnavalskleding maken of verfraaien door de strijklogo's op te strijken of te borduren. ==== Snel naar voor uw carnavalskleding ==== Onze carnavals strijk logo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! De voordelen van zelf carnavalskleding maken mbv strijklogo's: Eenvoudig ontwerpproces: op formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw carnavalskleding of textielstuk. Ga naar voor het ontwerpen en bestellen van emblemen of logo's voor uw carnavalskleding.

2 Er worden ons via vele vragen gesteld, bv: - Wat is het verschil tussen geborduurde carnavals logo's en onze carnavals strijklogo's? - Kunnen jullie ook een carnavalslogo voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een strijklogo op te brengen? - Zijn carnavals strijk logo's ook in andere vormen te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over het eenvoudig en goedkoop ontwerpen en bestellen van strijklogo's zodat u zelf carnavalskleding kunt maken.

3 Vanzelfsprekend hebben wij op ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van carnavals strijklogo's. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om een strijklogo's zelf te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op carnavals textiel of kleding anderzijds. Ga naar voor alle vragen en antwoorden over het eenvoudig en goedkoop ontwerpen en bestellen van strijklogo's zodat u zelf carnavalskleding kunt maken.


Download ppt "Zelf carnavalskleding maken: met onze carnavals strijklogo's bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met."

Verwante presentaties


Ads door Google