De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zelf carnavalskleding maken: met onze carnavals strijklogo's bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zelf carnavalskleding maken: met onze carnavals strijklogo's bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met."— Transcript van de presentatie:

1 Zelf carnavalskleding maken: met onze carnavals strijklogo's bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.strijklogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen carnavals logo's van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw carnavalskleding. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen, bv van uw carnavalsvereniging, of andere vereniging waarvan u lid bent. Na de ontvangst van de bestelling kunt u zelf eenvoudig uw carnavalskleding maken of verfraaien door de strijklogo's op te strijken of te borduren. ==== Snel naar www.strijklogo.nl voor uw carnavalskleding ==== Onze carnavals strijk logo's zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! De voordelen van zelf carnavalskleding maken mbv strijklogo's: Eenvoudig ontwerpproces: op http://www.strijklogo.nl formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw carnavalskleding of textielstuk. Ga naar http://www.strijklogo.nl voor het ontwerpen en bestellen van emblemen of logo's voor uw carnavalskleding.

2 Er worden ons via http://www.strijklogo.nl vele vragen gesteld, bv: - Wat is het verschil tussen geborduurde carnavals logo's en onze carnavals strijklogo's? - Kunnen jullie ook een carnavalslogo voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een strijklogo op te brengen? - Zijn carnavals strijk logo's ook in andere vormen te leveren? Ga naar http://www.strijklogo.nl voor alle vragen en antwoorden over het eenvoudig en goedkoop ontwerpen en bestellen van strijklogo's zodat u zelf carnavalskleding kunt maken.

3 Vanzelfsprekend hebben wij op http://www.strijklogo.nl ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van carnavals strijklogo's. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om een strijklogo's zelf te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op carnavals textiel of kleding anderzijds. Ga naar http://www.strijklogo.nl voor alle vragen en antwoorden over het eenvoudig en goedkoop ontwerpen en bestellen van strijklogo's zodat u zelf carnavalskleding kunt maken.


Download ppt "Zelf carnavalskleding maken: met onze carnavals strijklogo's bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met."

Verwante presentaties


Ads door Google