De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom bij. weten we het dat je als ondernemer te maken krijgt met vraagstukken uit het Intellectuele Eigendom. Bij Leks© beseffen we ons dat het Intellectuele.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom bij. weten we het dat je als ondernemer te maken krijgt met vraagstukken uit het Intellectuele Eigendom. Bij Leks© beseffen we ons dat het Intellectuele."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom bij

2 weten we het dat je als ondernemer te maken krijgt met vraagstukken uit het Intellectuele Eigendom. Bij Leks© beseffen we ons dat het Intellectuele Eigendomsrecht ingewikkeld en overweldigend kan zijn. Bij Leks© begrijpen we het dat het vinden van rechtshulp ingewikkeld, duur en tijdrovend kan zijn. In het bijzonder voor de start-upper kan dit een hobbel zijn. Dit kan en moet anders!!! Daarom hebben wij LEKS bedacht! Bij Leks©

3 Streven we naar het spoedig beantwoorden van uw vragen. Kijk op de website voor de actuele wachttijd. Bij Leks© Werken we vaste prijzen. Zodat u weet waar u vooraf aan toe bent. Helder en duidelijk! Bij Leks© Werken we met een vaste formule. Een formule die een juridisch vraag ontleed in drie subvragen. Van algemeen naar bijzonder! Oftewel de basis, de globale- en de specifieke vraag. Bijvoorbeeld de vraag of we ons merk Leks uit de Kunst kunnen registeren? Bij ontleding komen we volgende elementen tegen:

4

5 Basis vragen: Wat is een merk? Waarom registeren? Globale vraag: Hoe schrijven we een merk in? Specifieke vraag: Kunnen we ons merk Leks© uit de Kunst registreren?

6 Specifieke vraag Globale vraag Basis vraag 75 EUR per uur 40 EUR per vraag 15 EUR per vraag De formule

7 Bij Leks© Specifieke vraag Bij leks


Download ppt "Welkom bij. weten we het dat je als ondernemer te maken krijgt met vraagstukken uit het Intellectuele Eigendom. Bij Leks© beseffen we ons dat het Intellectuele."

Verwante presentaties


Ads door Google