De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Niet toegankelijk te maken, omdat in het busperron een inrit gesitueerd is. Bushalte Altaarstraat te Schinnen, rijrichting Sittard (noord)

Verwante presentaties


Presentatie over: " Niet toegankelijk te maken, omdat in het busperron een inrit gesitueerd is. Bushalte Altaarstraat te Schinnen, rijrichting Sittard (noord)"— Transcript van de presentatie:

1  Niet toegankelijk te maken, omdat in het busperron een inrit gesitueerd is. Bushalte Altaarstraat te Schinnen, rijrichting Sittard (noord)

2  Alternatieve locatie: Ca. 60 meter ten oosten van bestaande halteplaats ter hoogte van toegang zwembad.  Opmerking:  Er moet een aantal parkeerplaatsen opgeheven worden. Bushalte Altaarstraat te Schinnen, rijrichting Sittard (noord)

3

4  Halteplaats is niet toegankelijk te maken in verband met aanwezigheid 2 uitritten Bushalte Altaarstraat te Schinnen, rijrichting Heerlen (zuid)

5  Alternatieve locatie: Ca. 20 meter ten westen van huidige halteplaats ter hoogte van huisnummer 8.  Opmerking:  Het is alleen mogelijk om een halteperron van 12m te realiseren binnen de beschikbare ruimte. Bushalte Altaarstraat te Schinnen, rijrichting Heerlen (zuid)

6


Download ppt " Niet toegankelijk te maken, omdat in het busperron een inrit gesitueerd is. Bushalte Altaarstraat te Schinnen, rijrichting Sittard (noord)"

Verwante presentaties


Ads door Google