De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal."— Transcript van de presentatie:

1 Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal

2 Inloggen op het distributeursportaal Log in op het portaal van je schoolboekhandel (Iddink of van Dijk). Hierin vind je een link naar het eBook Pack. Klik op de link. Staat de link naar het eBook Pack niet in het portaal van je schoolboekhandel? Neem contact op met je docent.

3 App account aanmaken Op het scherm waar je nu terecht komt moet je een account (gebruikersnaam en wachtwoord) voor apps van Malmberg aanmaken. Dit scherm krijg je alleen te zien de eerste maal als je een eBook Pack boek activeert. Bij alle volgende boeken wordt dit scherm overgeslagen. Tip: gebruik hier dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je inlogt op je ELO-account. Dan hoef je maar één gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden!

4 Instructies Volg de instructies op de pagina.

5 Downloaden eBook Pack app Download eBook Pack op je tablet (via de App Store met je iTunes gegevens).

6 Openen app Open de app van het eBook Pack op je tablet.

7 Inloggen op eBook Pack Open de app van het eBook Pack en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord voor de apps.

8 Boek(en) downloaden Je ziet de boeken die je geactiveerd hebt klaarstaan in de bibliotheek van het eBook Pack! Door op de knop downloaden te klikken wordt het boek op je tablet gedownload en kun je met je boek gaan werken.

9 Volgende keer inloggen op eBook Pack Als je een volgende keer wilt inloggen op eBook Pack kun je rechtstreeks naar de app op je tablet gaan. Het is niet nodig om opnieuw in te loggen. De boeken die je eerder hebt gedownload hebt blijven op je tablet staan. Indien je bij de instellingen toch bent uitgelogd kun je opnieuw inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord die je hebt aangemaakt. De boeken moet je dan wel opnieuw downloaden.

10 Vragen? Heb je vragen over dit stappenplan? Vraag je docent om hulp.

11


Download ppt "Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal."

Verwante presentaties


Ads door Google