De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ACTIVATIE SELFIEACTIE TASKFORCE. Hoe werkt dit? 1. Open het meegestuurde bestand (Powerpoint) 2. In het menu ‘Invoegen’, klik op ‘Afbeeldingen’ (hier.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ACTIVATIE SELFIEACTIE TASKFORCE. Hoe werkt dit? 1. Open het meegestuurde bestand (Powerpoint) 2. In het menu ‘Invoegen’, klik op ‘Afbeeldingen’ (hier."— Transcript van de presentatie:

1 ACTIVATIE SELFIEACTIE TASKFORCE

2 Hoe werkt dit? 1. Open het meegestuurde bestand (Powerpoint) 2. In het menu ‘Invoegen’, klik op ‘Afbeeldingen’ (hier geel gearceerd) 3. Selecteer een profielfoto in uw bestanden en selecteer ‘Invoegen’ 4. Zet de kauwgombal over uw profielfoto door uw foto naar achteren te plaatsen. Dit kan door uw profielfoto te selecteren en vervolgens in het menu ‘Opmaak’ ‘Naar achteren’ te selecteren (geel gearceerd). De kauwgombel kan eenvoudig over uw foto geschoven worden

3 Hoe werkt dit? 5. Vergroot/verklein de kauwgombel indien nodig 6. Sla de dia op als een JPEG-bestand. Dit kan door tijdens het opslaan te kiezen voor ‘JPEG indeling’ Indien er witrand om uw foto heen zit, kunt u dit weghalen door de reeds gemaakte afbeelding in Paint te openen en de witruimte weg te snijden. 1. Open het bestand in het programma Paint 2. Selecteer de gewenste grootte door in het menu ‘Select’ te kiezen en vervolgens ‘Crop’ 3. Klik op opslaan (CTRL+S) en nu is uw profielfoto klaar voor gebruik!


Download ppt "ACTIVATIE SELFIEACTIE TASKFORCE. Hoe werkt dit? 1. Open het meegestuurde bestand (Powerpoint) 2. In het menu ‘Invoegen’, klik op ‘Afbeeldingen’ (hier."

Verwante presentaties


Ads door Google