De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

POWERPOINT BRITT EN SHUKRI Mode. SEXY KLEDING Niet alleen middelbare scholen, maar ook basisscholen stellen al grenzen aan kinderen die te sexy gekleed.

Verwante presentaties


Presentatie over: "POWERPOINT BRITT EN SHUKRI Mode. SEXY KLEDING Niet alleen middelbare scholen, maar ook basisscholen stellen al grenzen aan kinderen die te sexy gekleed."— Transcript van de presentatie:

1 POWERPOINT BRITT EN SHUKRI Mode

2 SEXY KLEDING Niet alleen middelbare scholen, maar ook basisscholen stellen al grenzen aan kinderen die te sexy gekleed het klaslokaal binnenlopen. Meisjes van 10 jaar moeten er niet te uitdagend uitzien, daar wordt de meester maar onrustig van. Seksuologe Willeke Bezemer is kritisch:,,Pas op met het seksualiseren van meisjeslichamen.''

3 MODE ER BESTAAT VEEL SOORTE MODE

4 ONTWERPER VAN MODE.  Worth Charles Frederic Worth is de eerste ontwerper, hoewel het beroep toen nog niet zo genoemd werd. Het was gewoon kleren naaien. Nu noemen ze dit naaister voor een vrouw en naaier voor een man. Hij werd bekend. Iedereen noemde het dan ook de eeuw van Worth.

5 MODEWINKEL  Het modewinkel van coco Chanel is opgericht in 1909 en het begon als een klein accessoires winkeltje voor vrouwenhoeden. Ook is Chanel beroemd om haar parfum. Chanel woonde bijna heel haar leven in het hotel Ritz, waar tot een dag van vandaag haar suite is behouden ze noemen het de Coco Chanel suite in een typische Barok stijl. Het logo van Chanel is een C met een omgedraaide C erdoorheen en is afgeleid van oprichtsters Coco Chanel. Het is uitgewerkt in een modern strak lettertype. Pas na de grote opening van de eerste paar Chanel-winkels.

6 V&D V&D was een keten van warenhuizen in Nederland. Het warenhuis werd in 1887 opgericht door de zwagers Willem Vroom en Anton Dreesmann. Het eerste filiaal bevond zich aan de Weesperstraat in Amsterdam.

7 ROKKEN  Er bestaan veel soorten rokken : spijker rokken,leren rokken stoffen rokken.  En nog veel meer.

8 JURKEN  Een jurk is een kledingstuk van een vrouw, waarbij het bovenstuk en deot de periode van voor ongeveer 1970, tegenwoordig als eleganter d rok als een geheel zijn gemaakt. Een jurk geldt, in tegenstelling tan de gewone alledaagse.Een jurk wordt daarom vaak bij officiële gelegenheden gedragen.

9 KLEDING  Kleding is iets dat iedereen draagt om zijn lichaam tegen de kou. In de zomer draag je bijvoorbeeld: een korte broek met een T-shirt en een paar sandalen, dus dingen die niet veel bedekken omdat het dan warm is.

10 BRUILOFT Een bruiloft is leuk maar sommige mensen kunnen heel overdreven zijn kijk maar.

11 MODELLEN  Een model is iemand die poseert voor de camera. Modellen showen ook vaak kleding voor de camera, en die foto's gebruiken ze dan om reclame te maken voor de kleding.

12 COCO CHANEL was een Frans ontwerper van damesmode en de oprichter van het merk Chanel. Na de Eerste Wereldoorlog zorgde Chanel er samen met enkele tijdgenoten, zoals Paul Poiret, voor dat het sterk gekorsetteerd figuur van de toenmalige mode werd ingewisseld door meer casual, sportieve dameskleding. Chanel wordt beschouwd als de belangrijkste modeontwerper ooit.

13 DARYL VAN WOUW  Zijn stijl is het best te omschrijven als streetwise. Hij haalt zijn inspiratie uit muziek en zijn handelsmerk is de koptelefoon. Zijn lente- en zomercollectie in 2008 was geïnspireerd op old school computergames als Tetris, de jaren tachtig van de twintigste eeuw en het moderne Azië. Dit resulteerde in een kleurrijke collectie, met grafische prints, origami technieken en veel streetstyle-invloeden. Voor zijn lente- en zomercollectie ‘Lovely Weird World’ in 2011 liet de ontwerper zich inspireren door het nummer en de videoclip van Paradise Circus van Massive

14 SCHOENEN Er zijn veel soorten schoenen zoals nike laarzen, gympen, slippers, sandalen,sportschoenen.

15 WORSTELAARS EN MODELLEN  Er zijn mensen die worstelaars zijn en ook modellen zoals deze meisjes

16 EINDE applaus


Download ppt "POWERPOINT BRITT EN SHUKRI Mode. SEXY KLEDING Niet alleen middelbare scholen, maar ook basisscholen stellen al grenzen aan kinderen die te sexy gekleed."

Verwante presentaties


Ads door Google