De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wij hebben het over hockey omdat we er veel van weten. Pleun zit op hockey dus daarom hebben we het ook gekozen. Wij hebben het over hockey omdat we er.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wij hebben het over hockey omdat we er veel van weten. Pleun zit op hockey dus daarom hebben we het ook gekozen. Wij hebben het over hockey omdat we er."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wij hebben het over hockey omdat we er veel van weten. Pleun zit op hockey dus daarom hebben we het ook gekozen. Wij hebben het over hockey omdat we er veel van weten. Pleun zit op hockey dus daarom hebben we het ook gekozen. hockey Pleun en Esri lonne

3 Hockey spullen wat je nodig hebt Dit zijn de spullen wat je nodig hebt. Hockey sokken, scheenbeschermers. Hockey schoenen, hockey t shirt. Hockey bitje, hockey rokje Hockey handschoentje, hockey stick. En een hockey tas.

4 Bekende hockeysters Zoals Maartje Paumen Naomi van as Ellen hoog Aniek van der hoek is een keeper Weten jullie wie wie is??

5 Wat je altijd nodig hebt Je hebt altijd een stick nodig. En ook altijd een bitje want als de bal hoog gaat kan hij tegen je tanden komen en dat doet pijn en anders mag je niet mee doen. Scheenbeschermers. wat je nodig hebt met een hockey wedstrijd Rokje, t shirt, scheenbeschermers, Hockey schoenen, bitje, hockeysokken. Eventueel een drinkflesje is wel handig. En een koekje. Bij de pauze. Je hebt altijd een stick nodig. En ook altijd een bitje want als de bal hoog gaat kan hij tegen je tanden komen en dat doet pijn en anders mag je niet mee doen. Scheenbeschermers. wat je nodig hebt met een hockey wedstrijd Rokje, t shirt, scheenbeschermers, Hockey schoenen, bitje, hockeysokken. Eventueel een drinkflesje is wel handig. En een koekje. Bij de pauze.

6 Hockey clubs en hockey niveaus deze niveaus zijn tot 10 vanaf 5 er is nog hoger maar dat is super lang. hockey club Maastricht, Nuth, concordia, Brabant, nova, scoop, MHC. Meersen ook en op die club zit Pleun. We hebben ook een afkorting van onze club, die heet HVM. nu hebben we het over niveaus. Zoals,benjamins,efjes, Dit waren de hockey club en niveaus. ik Pleun zit in de D. hockey club Maastricht, Nuth, concordia, Brabant, nova, scoop, MHC. Meersen ook en op die club zit Pleun. We hebben ook een afkorting van onze club, die heet HVM. nu hebben we het over niveaus. Zoals,benjamins,efjes, Dit waren de hockey club en niveaus. ik Pleun zit in de D.

7 Mensen langs de kant. Mensen juichen als iemand scoort vooral bij kinderen die 13 zijn juichen ze heel hard. Mensen aan de kant roepen altijd goedzo. Jammer, zeker, en dan als er een goal is klappen ze juichen ze en en zeggen ze supper goed gedaan. Mensen aan de kant roepen altijd goedzo. Jammer, zeker, en dan als er een goal is klappen ze juichen ze en en zeggen ze supper goed gedaan.

8 Keepers spullen ik zit in de D en deze keeper spullen hebben wij ook nodig. Want de bal mag heel hoog en in de E mag hij niet zo hoog. Je ziet hier kinderen van de E.

9 Merken hockey stick. Dita, malik, capo, brabo, grays, reece, adidas.

10 Nadelen en voordelen. Het nadeel van hockey is : omkleden duurt lang met je sokken en scheenkaatsen, je moet niks vergeten in je tas, want als er 3 minuten pauze is, heb je meestal dorst dus niks vergeten ! Voordelen van hockey: je krijgt een goede conditie, en je krijgt nieuwe vriendinnen, En de jongens vrienden.

11 ijshockey. ijs hockey is bijna het zelfde als hockey. Alleen dan met ijs en schaatsen en geen hockeybal maar een soort schijfje. Maar de keeper heeft een pak aan en dat heb je ook met hockey. Soms krijgt de keeper een schop in zijn gezicht, dus goed dat hij die helm op heeft. De keeper heeft een dik pak aan zoals je ziet.

12 Zaalhockey. Zaalhockey is vanaf de D,soms vanaf de E want Pleun en Lonne hebben al een keer in de zaal gespeelt alleen, Pleun zit in een hoger team dus we hadden de wedstrijd niet samen. Dat is jammer. Zaal hockey moet iets anders want de bal mag niet hoog, er is geen uit aan de zijkanten maar achter wel. Zaalhockey is een sport met een bal, die vooral in Europa wordt beoefend. het is bijna het zelfde als gewoon hockey, maar wordt, zoals de naam al doet vermoeden, vooral (in een zaal) gespeeld. Bovendien zijn de spelregels anders dan bij gewoon hockey. Zaalhockey wordt in de Nederlandse hockeycompetitie met name gespeeld in de wintermaanden december, januari en februari.

13 trainen Zoals je ziet zijn ze aan het over spelen. Kinderen zijn aan het dribbelen met een bal, want bij de efjes moet je soms met een bal dribbelen want soms met een hockeybal is het voor de f te moeilijk. Dit is een hockey veld wij spelen met 11 op een veld bij partijtje of een wedstrijd. Een hockeywedstrijd duurt 3 kwartier

14 wedstrijden Wedstrijden zijn meestal wel leuk. Alleen soms moet je heel vroeg op. Maar pleun en lonne hadden een keer geluk want ze hoefde maar om half 12 te hockeyen. Je moet vroeg opstaan om je hockey kleren aan te doen. Je moet altijd je hockey t - shirt aan met wedstrijden, hockey sokken. Met hockey moet je altijd een bitje in je mond.

15 Nederlands elftal. Zoals je ziet zie je hier het Nederlands elftal. Deze foto is een tijdje geleden gemaakt. De trainers staan erbij. En coaches staan er ook bij. Met hockey is het belangrijk dat je sportief blijft. En niet opgeeft als je bent aan het verliezen. Hier staan alle hockeysters van oranje Nederland. Naomi van As is super goed in hockey en Maartje Paumen ook.

16 Maartje Paumen + Naomi van As Er is in scoop en een beeld van Maartje Paumen. Dit is Maartje Paumen Dit is Naomi van As.

17 Handt tekening. Pleun heeft handtekeningen bij en jullie mogen kijken. Er is ook een van Maartje Paumen En iedereen was jaloers op Pleun.

18 Dit was de PowerPoint We hopen dat jullie hem leuk vinden.


Download ppt "Wij hebben het over hockey omdat we er veel van weten. Pleun zit op hockey dus daarom hebben we het ook gekozen. Wij hebben het over hockey omdat we er."

Verwante presentaties


Ads door Google