De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom op de:. Verwijzing naar de Chirurgische Dagbehandeling en Poliklinische Verrichtingen Poli-specialistHuisarts Ander ziekenhuis Poli anesthesie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom op de:. Verwijzing naar de Chirurgische Dagbehandeling en Poliklinische Verrichtingen Poli-specialistHuisarts Ander ziekenhuis Poli anesthesie."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom op de:

2 Verwijzing naar de Chirurgische Dagbehandeling en Poliklinische Verrichtingen Poli-specialistHuisarts Ander ziekenhuis Poli anesthesie Verpleegkundig spreekuur P.K.V. Dagbehandeling Klinische opname

3 De receptie Patiënten melden zich voor behandeling of dagopname op 1-zuid.

4 De wachtruimte Na het aanmelden haalt de verpleegkundige u op uit de wachtruimte.

5 De intake en opname Tijdens de verpleegkundige intake worden de belangrijkste zaken nog even met u en uw begeleider doorgenomen. Na de intake wordt u naar uw twee- of vierpersoons kamer gebracht.

6 De verpleegbalie In de verpleegpost werken de verpleegkundigen de administratie uit. Ook kan hier op de monitor het verloop van het operatieprogramma gevolgd worden.

7 De operatiekamer voorbereiding Na oproep wordt u naar de operatie- afdeling op 2-zuid gebracht. Op de voorbereiding ontmoet u de anesthesist en de medewerkers. Hier wordt u aangesloten op de bewakingsapparatuur en krijgt u een infuus met evt. premedicatie. Ook toepassen van regionale anesthesie technieken kunnen hier plaatsvinden.

8 Van voorbereiding naar operatiekamer Onderweg van de voorbereiding, naar de operatiekamer.

9 De operatiekamer Momenteel maken 11 verschillende specialismen gebruik van de chirurgische dagbehandeling: Heelkunde Orthopedie Dermatologie Urologie Plastische chirurgie Pijnbestrijding K.N.O. Kaakchirurgie Gynaecologie Oogheelkunde E.S.W.L.(niersteenvergruizer) De anesthesist kan gebruik maken van algehele en regionale anesthesie technieken

10 De ESWL of niersteenvergruizer De niersteenvergruizer maakt ook deel uit van het operatiekamercomplex van de chirurgische dagbehandeling. Boven: de behandeltafel. Rechts: Het bedieningspaneel. Electro Shock Wave Lithotriptor

11 Van operatiekamer naar recovery Na de operatie gaat men via de recovery weer terug naar 1-zuid.

12 Terug op 1 zuid Bij terugkomst op de patiëntenkamer wordt u een broodmaaltijd aangeboden.

13 Voor ontslag Voordat u weer naar huis gaat, zullen de operateur en de anesthesist u nog even spreken over de behandeling. In de huiskamer kunt u rustig op uw begeleider wachten.


Download ppt "Welkom op de:. Verwijzing naar de Chirurgische Dagbehandeling en Poliklinische Verrichtingen Poli-specialistHuisarts Ander ziekenhuis Poli anesthesie."

Verwante presentaties


Ads door Google