De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Le Sophie: ik was juf dat vond leuk ik had genoote. Milo: ik vond het leuk dat ik un vout hat gemaakt Bram en Esmee: wij vonden`het leuk dat julie er waaren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Le Sophie: ik was juf dat vond leuk ik had genoote. Milo: ik vond het leuk dat ik un vout hat gemaakt Bram en Esmee: wij vonden`het leuk dat julie er waaren."— Transcript van de presentatie:

1 le Sophie: ik was juf dat vond leuk ik had genoote. Milo: ik vond het leuk dat ik un vout hat gemaakt Bram en Esmee: wij vonden`het leuk dat julie er waaren

2 Casper: ik was mieoezikman dat was leuk lasse was de piejno. julian en sophia speelden op lasse. Sophia en Lasse: ik lasse ben piejaanoo. sophia ik speelde op lasse.

3 Sterre: ik ging de bijendans doen ik vont het leuk! Het poodieum was moj. Thirza en Madelon: het was un leuken dans

4 Stenly: ik vont het leuk en het was spanent Matt: Daniel is de pestfoogol de rest is tijger Daniël: ik fint het leuk om de pestfoogol te sijn. Siem: het was leuk en spanent.

5 Mischa en Brent: wij heben gevoetbalt. Het was leuk! Jurre en Cris: we vonde groepsviering leuk suuper leuk!

6 Julian en Siem: Wij heben moppen ver telt en die waare n gapeg.

7 Jefta: wij zijn hier het afsluitliet aan hetzingen iedereen doet mee Bijen klas groep 3

8 t Juffen: Wat hebben we met elkaar genoten van de groepsviering, ieder zijn eigen rol en inbreng. Geweldig hoe de kinderen invulling hebben gegeven aan hun eigen rol. Het was BIJzonder geslaagd!


Download ppt "Le Sophie: ik was juf dat vond leuk ik had genoote. Milo: ik vond het leuk dat ik un vout hat gemaakt Bram en Esmee: wij vonden`het leuk dat julie er waaren."

Verwante presentaties


Ads door Google