De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Giovanni Gokoel ● Ik zit in groep E. Ik ben 14 jaar jong.mijn hobby's zijn voetballen en op het net kletsen.ik hou van uitgaan,lekker eten en fietsen met.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Giovanni Gokoel ● Ik zit in groep E. Ik ben 14 jaar jong.mijn hobby's zijn voetballen en op het net kletsen.ik hou van uitgaan,lekker eten en fietsen met."— Transcript van de presentatie:

1 Giovanni Gokoel ● Ik zit in groep E. Ik ben 14 jaar jong.mijn hobby's zijn voetballen en op het net kletsen.ik hou van uitgaan,lekker eten en fietsen met vrienden. Ik kom uit een gezin van 2 kinderen waarvan ik de oudste ben en mijn broertje. Mijn vader is militair.

2 Ray Sabajo ● Ik zit in groep D. Ik hou van voetballen,zwemmen en op het net kletsen.mijn moeder heeft 5 kinderen en ik ben de laatste er zijn 3 broers en 1 zus. Na school help ik in de winkel op de hoek.ik soms met mijn vader naar het kostgrondje op leleydorp.

3 Reuwel Blinker ● Reuwel Blinker en ik ben 10 jaar oud,zit in groep B,bij een lieve juf ze heet juf Pinas.ik hou van zwemmen,fietsen en voetballen.mijn moeder heeft 7 kinderen en ik ben de 3de.ik heb een broer en zus.

4 Relayso Elson ● Hi ik ben relayso Elson 8 jaar oud.ik heb in Nederland gewoon in het stadje Amsterdam.ik ben enigst kind.ik woon in de omgeving Munder in Suriname.mijn hobby's zijn voetballen,gamen en met mijn moeder wandelen.ik hou niet van vechten.

5 Gaytano Gezius ● Gaytano Gezius ik ben 9 jaar oud en zit in groep A.Ik hou van voetbal. Ik kom uit een gezin van 4 kinderen en ik ben de eerste.ik vind mijn juf streng,maar dat komt omdat ik lastig doe in de klas.ik kom uit de buurt Kwatta.

6 Ishwani Jagan Ik ben 14 jaar en zit in de eindgroepF.mijn hobby's zijn wandelen,fietsen en electro-werk.ik kom uit een gezin van 2 kinderen en ik ben de eerste.ik heb een jongere zus van 9 jaar.ik heb vorig jaar meegedaan met het projekt en vond het goed.

7 Cheniqua Olf ● Cheniqua Olf en zit in groep E.ik ben 13 jaar.mijn hobby's zijn dansen,zingen en lezen.mijn moeder heeft 3 kinderen en ik ben de 2de.ik ben dit jaar hier op deze school begonnen en vind het een leuk.als ik groter word wil ik een oppas beginnen.

8 Toeslien Misidjang ● Hi allemaal, ik zit in groep E en ben 13 jaar jong.Ik kom uit een gezin van 9 kinderen ik ben de laatste.mijn hobby's zijn dansen en “gek doen”.ik hou van wandelen,t.v.-kijken en op school hou ik van rekenen.ik heb een vriendin met wie ik kan babbelen zei heet seravia,maar ze is verhuisd.

9 Abigail Babai ● Ik ben abigail uit de eindgroep F en 14 jaar jong.mijn hobby's zijn dansen,zingen.me mama heeft 10 kinderen. Ik ben de laatste.

10 Maden sadhoe ● Ik ben 13 jaar myn familie is brasiliaans en hindustaans ik heb 3broers en 2zussen van vader kant en 1broer van moeder kant en ik ga naar tekenles ik zit in groep C myn juf is lief maar dat is niet alles ik ben stout ik hou van alle juffen en alle meesters en i love Su


Download ppt "Giovanni Gokoel ● Ik zit in groep E. Ik ben 14 jaar jong.mijn hobby's zijn voetballen en op het net kletsen.ik hou van uitgaan,lekker eten en fietsen met."

Verwante presentaties


Ads door Google