De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wie en wat? Professor Caroline werkt aan de universiteit. Samen met andere onderzoekers wil zij graag onderzoeken of de kinderen die in Deinze naar school.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wie en wat? Professor Caroline werkt aan de universiteit. Samen met andere onderzoekers wil zij graag onderzoeken of de kinderen die in Deinze naar school."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wie en wat? Professor Caroline werkt aan de universiteit. Samen met andere onderzoekers wil zij graag onderzoeken of de kinderen die in Deinze naar school gaan, graag op school zijn.

3 Ben jij graag op school?

4 Of niet?

5 Dat willen zij graag van jou weten! Daarom wordt er van jullie gevraagd of jullie een vragenlijst willen invullen (tijdens de schooluren, het duurt ongeveer één lesuur).

6 Welke vragen worden jou hierbij gesteld? Ben jij graag op school? Hoe komt dit? Ben je niet graag op school? Hoe komt dit?

7 Alles wat jij op deze vragen antwoordt is vertrouwelijk. Dat wil zeggen dat niemand van de school, jouw vrienden of familie zal weten wat jij hebt geantwoord op de vragen. Je hoeft nergens je naam op te noteren. Je krijgt van de universiteit een geheime code.

8 Iedereen vult de vragenlijst in. Jullie antwoorden kunnen de onderzoekers van de universiteit meer doen leren over wat kinderen zoals jullie denken, voelen en doen. Deze informatie hebben zij nodig om kinderen, hun ouders en de school beter te kunnen helpen wanneer kinderen zich niet zo prettig voelen. Waarom deelnemen?


Download ppt "Wie en wat? Professor Caroline werkt aan de universiteit. Samen met andere onderzoekers wil zij graag onderzoeken of de kinderen die in Deinze naar school."

Verwante presentaties


Ads door Google